De tijd heeft niet stilgestaan. Geef je huid een opfrisbeurt!

De tijd heeft niet stilgestaan. Geef je huid een opfrisbeurt!

Huidverzorging heeft tijdens de lockdown misschien stiekem een beetje stilgestaan, maar de tijd niet! Het natuurlijke verouderingsproces gaat gewoon door. De combinatie van winters weer, (corona)stress en gesloten salons hebben hun sporen zichtbaar achtergelaten op de huid. Je ziet het in de vorm van kleine oneffenheden, grove poriën en fijne lijntjes die steeds meer (in omvang) toenemen. Gelukkig ben je bij Salon Colorfull aan het juiste adres voor een opfrisbeurt van je huid!

opfrisbeurt-huid

Verzorging

Zelfs als je je huid goed verzorgt en je een actieve en gezonde leefstijl hebt, blijft het verouderingsproces van je huid zijn werk doen. De productie van collageen en elastine loopt terug, waardoor je een dunnere en slappere huid krijgt. Omgevingsfactoren zoals het milieu en je leefstijl spelen hierin een grote rol. Met de juiste behandelmethoden en verzorgingsproducten kun je tekorten aanvullen en je huid een handje helpen. Het is daarom van belang om te weten wat je huid op dit moment nodig heeft. Aan de hand van een persoonlijk huidadvies helpen ik je bij Salon Colorfull daarom graag op weg.

Huidanalyse

We beginnen daarbij met een huidanalyse. Er worden 3D-foto’s met uv-licht gemaakt. Daarmee kun je zien wat er onder de huid gebeurt. De huidanalyse meet het vocht- en vetgehalte, de pigmentatie en pH-waarde van de huid. Daarnaast krijg je inzicht in welke conditie je huid verkeert. Heb je bijvoorbeeld een droge huid, met fijne droogtelijntjes, schilfers en kleine poriën, die vaak trekkerig is, vooral na het douchen? Of is je huid wat vettig en glimmend, met grovere poriën en mee-eters, die vooral in de T-zone (voorhoofd, neus en kin) voorkomen? Ook is het mogelijk dat je een gecombineerde of gemengde huid hebt. De huid vertoont dan droge en vette delen. Zo zijn de wangen en het gebied rond de ogen vaak droog en trekkerig, terwijl de huid van de neus, kin en voorhoofd juist wat vetter en onrustiger is.

Persoonlijk advies

Op basis van het resultaat ontvang je een advies. Vaak bestaat een behandeling uit een peeling, meso of een combinatie van behandelingen. Ik stel samen met jou een behandelingsplan in combinatie met producten op. Ook geef ik je advies voor thuis mee, zodat je écht resultaat behaalt. Ik kijk altijd naar je wensen, maar ook naar wat je uit wilt geven: wil je je huid verzorgen of verbeteren, hoe snel wil je resultaat zien en wat is je budget? Zo kun je kiezen uit Obagi, een medisch merk voor huidproblemen, of een ander merk dat huidverzorgend en verbeterend werkt.

Meer dan standaardbehandelingen

Met de behandelingen ga ik verder dan alleen de standaardverzorging. Zo krijg je niet alleen een lekker masker, maar een behandeling op maat die afgestemd is op jouw huidtype en -behoeften. Daarbij richt ik me op huidverbetering en -verzorging van binnenuit. Een greep uit de gereedschapskist is onder andere mesotherapie, microneedling en microdermabrasie. Ook heb ik daarom een eigen CBD-crème ontwikkeld op basis van natuurlijke producten, wat goed tegen onder andere acne werkt.

Over Salon Colorfull

Wil je weten welke behandelingsmethoden en verzorgingsproducten het beste bij jouw huid passen? Bij Salon Colorfull staat kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht voorop, met als doel om het beste uit je huid te halen. Je kunt er niet alleen terecht voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen, peelingen en producten om je huid weer in betere conditie te brengen, maar ook voor een stukje innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid. Neem gerust contact op en ontdek de mogelijkheden!

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.