Balans Coaching

Balans Coaching

Heb je klachten zoals hormonale disbalans, slaapproblemen, een auto-immuunziekte, overgangsklachten, fibromyalgie, emotionele klachten of chronische vermoeidheid, of huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem, versnelde huidveroudering of couperose, of zit je gewoon niet lekker in je vel? Dan ga ik met behulp van een behandelplan kijken hoe ik je van binnen naar buiten weer in je kracht kan zetten en laten stralen.

balans coaching

Ik begin altijd met een intake, iTOVi scan en eventueel een huidanalyse met de RS Lightskin. Dan stel ik een persoonlijk behandelplan op met adviezen (aromatherapie/CBD, supplementen, hypnose, schoonheidsbehandelingen, voedingsadviezen). Je ontvangt als cadeau een e-book van mij met voedingsadviezen (geschreven door mijzelf). Je zult je vitaler en fitter gaan voelen, met meer innerlijke rust, minder klachten en een stralende huid.

De kosten zijn afhankelijk van wat nodig is. Dit bespreken we bij het behandelplan.

Hoe werkt de scan?

Met de iTOVi scan kan ik 273 biopunten van je lichaam doormeten om te bepalen welke oliën en/of supplementen je het beste ondersteunen in het (her)vinden van je gezondheidsbalans.

Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten, door middel van lichte elektrische geleiding. Eén voor één worden er honderden frequenties naar 273 biomarkers in het lichaam gestuurd. De biomarkers in het lichaam herkennen deze frequenties van de iTOVi. Het lichaam geeft een unieke respons hierop. iTOVi meet deze reacties.

Frequenties die veranderingen teweegbrengen, worden opgeslagen als onopgeloste biomarkers. Biomarkers zijn delen van het lichaam, zoals organen, de wervels en andere lichaamssystemen. Het aantal onopgeloste biomarkers is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepakt mag worden. Ook mentaal en spiritueel valt er veel uit af te lezen!

Als de scan afgerond is, is het aantal onopgeloste biomarkers geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk iTOVi rapport, dat via e-mail wordt toegezonden. Op basis van de verzamelde informatie zal de iTOVi app laten zien op welke etherische oliën en/of supplementen je lichaam het beste reageerde. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam en geest ondersteunen en de frequenties terug in balans brengen, waardoor je lichamelijk en geestelijk beter in je vel komt te zitten.

Voor wie is de iTOVi scan?

De iTOVi scan is geschikt voor iedereen!

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.