Oneffenheden oplossen met de SkinPen

Oneffenheden oplossen met de SkinPen

Je kent ze wel: van die hardnekkige huidproblemen waar je maar niet vanaf komt. Of het nu gaat om striae, pigmentvlekken, rimpels of een slappe huid. Geen enkel smeerseltje, masker of apparaatje thuis werkt. Zonde, want je heb er waarschijnlijk een hoop tijd en geld in geïnvesteerd. De SkinPen is speciaal gemaakt om deze – en meer – huidproblemen op te lossen.

skinpen

Wat is het?

De SkinPen gebruikt de microneedling techniek. Doordat de naaldjes minuscule kanaaltjes maken in jouw huid, is de irritatie minimaal. Door de verstelbare kop kan de behandelaar de diepte van de naald instellen, afhankelijk van het te behandelen gebied. De naaldjes vibreren, wat de huid stimuleert om het herstelproces te starten. Tijdens en na de behandeling zal de aanmaak van collageen en elastine verbeteren. Collageen is een eiwit dat zorgt voor structuur en stevigheid. Hierdoor blijft deze strakker en stralender. Collageen zorgt voor de elasticiteit in de huid. Hierdoor verminderen de fijne lijntjes en ogen poriën kleiner. Over het algemeen wordt de huid na behandeling dus volumineuzer, egaler van kleur en steviger.

De behandeling

Na de behandeling kan de huid er rood uitzien en geprikkeld aanvoelen, maar dit zal binnen een uur paar afnemen. Achteraf krijg je twee inbegrepen producten mee naar huis voor het optimale resultaat. Door deze te gebruiken, voorkom je ontstekingen en wordt de huid gehydrateerd. Voor het beste resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig.

Waar helpt het bij?

De SkinPen is voor verschillende huidproblemen geschikt. Zo kan hij bijvoorbeeld gebruikt worden voor:

  • Striae/striemen
  • Grote poriën
  • (Acne) littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekken
  • Rimpels of een grove huid
  • De SkinPen is het eerste microneedling systeem goedgekeurd door de FDA en is geschikt voor alle huidskleuren en -typen!

Salon Colorfull

Salon Colorfull is gespecialiseerd in het verzorgen van jouw huid. Behalve naar jouw huidproblemen kijken, houdt Sabine zich ook bezig met de oorzaak van deze problemen. Zo zorgt zij voor de meest effectieve behandeling, zodat jouw huid er op korte én lange termijn prachtig stralend uitziet. Kwaliteit en persoonlijke aandacht hebben bij eigenaar Sabine hoge prioriteit.

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.