Huidanalyse RS Lightskin

Huidanalyse RS Lightskin

Je kunt bij mij terecht voor verschillende specialistische behandelingen zoals dermaplaning en microneedling. Elke behandeling begint met een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse, het meten van het vochtgehalte, het vetgehalte en de pH-waarde van je huid, en de pigmentatie.

huidanalyse

Dit wordt gedaan met behulp van de RS Lightskin. Zo kun je ook zelf de vorderingen van jouw huid bijhouden. De behandeling en productadviezen worden op de nieuwe meting aangepast. Hierdoor sluiten de behandeling en de producten die je zelf thuis gebruikt steeds optimaal aan bij wat jouw huid op dat moment nodig heeft. De analyse duurt ongeveer 25 minuten .

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.