Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbetert. Dit is precies wat de behandeling inhoudt: het peelen van de huid. Ik kan dit op twee manieren doen, namelijk met een diamondkop of op basis van zuurstof. Hierbij kijk ik wat de huid nodig heeft en welke methode het beste bij de huid past.

Microdermabrasie

Adviezen na de behandeling

  • 24-48 uur geen saunabezoek
  • 24 uur niet intensief sporten
  • Bescherm de huid met een SPF
  • Gebruik schone make-upsponsjes en kwasten

Resultaten

Het aanmaakproces van elastine en collageen heeft tijd nodig. Dit proces vindt geleidelijk plaats in de huid. Na gemiddeld twee tot vier weken zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het verbeteringsproces in de huid kan zelfs tot zes maanden aanhouden.

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.