Mooi ouder worden, zo doe jij dat!

Mooi ouder worden, zo doe jij dat!

Hoe graag je ook zou willen dat het anders was, je huid verandert nou eenmaal met de tijd. Onder invloed van zon, slechte gewoonten als roken en drinken en ouderdom heeft je huid een boel te verduren. Dit zijn slechts een paar factoren die invloed hebben op hoe jouw huid ouder wordt. Wat kun je doen om je huid jong te houden?

ouder-worden

Ouder wordende huid

Met ouder worden komen een boel veranderingen. Je hormoonbalans verandert en dat heeft ook zijn invloed op je huid. Je krijgt bijvoorbeeld last van vlekjes, huidverkleuringen of wratjes die er eerder niet zaten. De elasticiteit neemt af en helaas, je krijgt ook last van rimpels, doordat de huid droger, dunner en fragieler wordt. Vaak heb je last van droge plekken.

Voorkomen is beter dan genezen!

Misschien herken je je nog niet in bovenstaande omschrijving. Toch is het goed om al op tijd te beginnen met een routine geschikt voor de ouder wordende huid. De afname van collageen neemt namelijk al na je 25e levensjaar af. De beste manier om rimpels te voorkomen is een dagcrème met SPF of door elke dag zonnebrand aan te brengen, óók als je de hele dag binnenzit. Hiermee voorkom je rimpels en pigmentvlekken.

Kies de goede producten

Met het ouder worden van onze huid, droogt deze vaak ook uit. Hierom is het belangrijk om te investeren in goede huidverzorgingsmiddelen. Het best geschikt zijn parfumvrije, vettende middelen voor optimale hydratatie. Bij grote hoeveelheden parfum of bij het gebruik van agressieve producten, word de huid uitgedroogd en kost het deze veel moeite om te herstellen.

Microneedling

Deze behandeling is op dit moment erg populair. Tijdens deze behandeling wordt eerst de bovenste laag van de huid gereinigd. Door middel van minuscule, steriele naaldjes wordt de huid behandeld. Hierdoor ontstaan kleine kanaaltjes in de huid, die het herstelproces en de aanmaak van collageen en elastine geproduceerd wordt. Voor het optimale resultaat zijn 4-6 behandelingen optimaal. Het resultaat is een strakke, effen huid. Je huid zal er direct na de behandeling direct beter uitzien en deze verandering zal met de tijd alleen maar doorzetten.

Salon Colorfull

Bij Salon Colorfull helpen we je graag met je huidproblemen. We kijken naar de huid zelf, evenals naar hoe we jouw huid van binnenuit aan kunnen pakken, zodat jouw huid de optimale behandeling krijgt die hij nodig heeft!

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.