Facials

Facials

Je kunt bij mij terecht voor verschillende facials die je heerlijk doen ontspannen.

facials-en-peelings

Kennismakingsbehandeling: relaxbehandeling

Laat je gedachten afdwalen terwijl je gezicht een verfrissende behandeling krijgt. Eerst is er een dubbele reiniging en een peeling, en worden onzuiverheden verwijderd. Vervolgens wordt met een massage het masker in je huid gemasseerd, en wordt de behandeling afgesloten met een verzorgende crème. Op jouw verzoek wordt eventueel een lichte minerale make-up van Bellapierre opgebracht.

Duur: 45 minuten

Speciaal op jouw afgestemde huidbehandeling

(Custo:Med huidbehandeling op maat. Met mogelijk de volgende apparatuur (*Aquaderma, Microdermabrasie, Mesothterapie , RF, Oxygeneo, Microneedling, Nanoneedling, Dermaplanning, Cold plasma, Carboxy) Dit afhankelijk van wat nodig voor het te behalen resultaat! (Daarnaast krijg je een proefje mee voor thuis)

De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, huidanalyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauw modelleren en verven, een masker afgestemd op je huidtype, *Mesotherapie, wimpers verven en een afsluiting met een verzorgende crème.

Duur: 60 minuten of 90 minuten tegen meer prijs

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.