Op droomreis met jezelf!

Op droomreis met jezelf!

Wees eens eerlijk naar jezelf: ben jij goed in tijd voor jezelf nemen? Een ontspanningsmoment inplannen is niet altijd even makkelijk. Het is helemaal niet erg om dit toe te geven! Wanneer je er bewust van bent, kun je er ook iets aan veranderen.

Nu het allemaal weer kan en mag, is dit het uitgelezen moment om quality time voor jezelf in te plannen. Iets dat praktisch iedereen ontspanning biedt, is een verwenbehandeling bij de huidspecialist. Niet alleen kom je tot rust, ook heeft een behandeling veel voordelen voor je huid en lichaam!

huidverzorging en huidverbetering

Klassiek ontspannen

De klassieke massage is één van de oudste massages die er bestaat. Met rustige handgrepen, wordt de massage op je gezicht toegepast. Hierbij maakt de specialist gebruik van verschillende technieken. Dit zorgt ervoor dat je doorbloeding wordt gestimuleerd, eventuele blokkades verdwijnen en natuurlijk het belangrijkste: het creëert een ontspannen gevoel.

De specialist vertelt

Sabine: ‘Een ideale aanvulling op een ontspanningsbehandeling is een masker. Het ondersteunt je dagelijkse verzorging en versterkt je huidbarrière. Veel maskers bevatten namelijk herstellende ingrediënten. Kijk daarbij altijd goed naar je huidtype. Als je daar hulp bij nodig hebt, kun je altijd bij mij terecht. Ook voor een verzorgend masker ben je van harte welkom in mijn salon. Kies bijvoorbeeld voor de Droomreisbehandeling. Dit is echt een verwenmomentje voor jou.’

Even relaxen

Nadia was toe aan wat rust. Ze vertelt: ‘Eerlijk gezegd kon ik mij niet goed herinneren wanneer ik voor het laatst écht tijd voor mezelf had genomen. Natuurlijk waren er wel even momenten dat ik alleen op de bank zat en een serie kon aanklikken. Maar toch voelde dit niet als een relaxmoment waarop ik mijn gedachten even kon laten voor wat het was. En bovendien kwam er altijd wel weer wat tussen. Werk, de kinderen, het huishouden, je kent het wel. Toen de salons weer opengingen, heb ik dan ook meteen mijn kans gegrepen en een afspraak ingepland. De Droomreisbehandeling kwam precies op het juiste moment, zeker gezien echte reizen er nu niet inzitten! Na de behandeling voelde ik me heerlijk. Het is zo belangrijk even te kunnen opladen. Ik kan er weer even tegen!’

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.