Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een stevige massage waarbij de collageenvezels en elastine vezels in de huid worden gestimuleerd. Boost en verbeter je huid, met als resultaat een mooie healthy glow. Ook werkt deze massage op de kleine rimpels en de fijne lijntjes en geeft die een instant lift. Deze behandeling kan op elk moment het jaar worden ondergaan, waarbij je doorbloeding wordt gestimuleerd.

“Een behandeling die de moeite waard is om aan je beautyritueel toe te voegen”

bindweefselmassage

Elastisch en jong

Je huid heeft namelijk voedingsstoffen nodig om elastisch en jong te blijven. Dit haalt je huid uit bloed. Het is daarom goed dat er genoeg bloed door je huid stroomt. Als je hoofd snel rood wordt, betekent dit dat je huid in ieder geval genoeg zuurstof krijgt. Als dit niet het geval is, kan je huid de nodige energie missen en last hebben van blokkades. Ook afvalstoffen kunnen minder goed afgevoerd worden. Dit kan ervoor zorgen dat je sneller rimpels krijgt. Meestal zit je huid dan te dicht op je spieren. Dit kan weer te maken hebben met spanning op je gezicht. Het werkt ook mooi voor vermindering van verklevingen in het gezicht. Denk aan verlittekening van oude acne.

Voordat de behandeling begint, ga ik de huid eerst dubbel reinigen en vervolgens voer ik de bindweefselmassage uit. Na afloop krijg je een verzorging op, met SPF.

Duur: 40 minuten

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.