Zo maak je jouw huid zomerklaar!

Zo maak je jouw huid zomerklaar!

Heerlijk: de zomer komt er weer aan! Op het strand liggen met een cocktail en de dag afsluiten op het terras met een wijntje in de hand. Wie wil dat nou niet? Om je optimaal voor te bereiden op zulke prachtige dagen is het belangrijk dat je huid goed voorbereid is op de zon. Hierbij een aantal tips en tricks van Salon Colorfull, zodat je een onuitwisbare indruk maakt met je stralende huid!

huid-zomerklaar

Hello sunshine!

Je voelt het al een tijdje aankomen. De dagen worden langer, de zon wordt intenser. Heerlijk, maar je huid is nog niet gewend aan de sterkte van de zon. Het is daarom hoog tijd om je huid klaar te stomen voor de zon. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Je kan nu al aan de slag gaan om een bruine tint te ontwikkelen. Scrubben is bijvoorbeeld erg belangrijk. Je verwijdert hiermee dode huidcellen die het bruiningsproces vertragen. Maar let op! Scrub je huid minstens een dag van tevoren, zodat je huid nog even kan herstellen.

Smeren, smeren, en nog eens smeren

Als je je bruine kleurtje langer wil behouden is hydratatie ontzettend belangrijk. Dit voorkomt namelijk dat je huid uitdroogt en dat je huidcellen afsterven. Wanneer je na een middagje zonnen de zonnebrandcrème en het zand van je huid spoelt, smeer je dan direct in met een goede, vochtinbrengende crème. Een goede aftersun doet wonderen!

Voeding

Wist je dat je voedingspatroon ook invloed heeft op je zongebruinde huid? Het is vast geen verrassing dat het belangrijk is om voldoende water te drinken, het liefst minstens 2 liter per dag! Het verbetert de doorbloeding van de huid waardoor deze egaler en stralender wordt, maar het zorgt er ook voor dat je gebruinde huidcellen minder snel afsterven. Ook groente en fruit met bètacaroteen helpt. Dit zit in veel oranje producten zoals zoete aardappel, cantaloupe, wortelen, abrikozen en grapefruit. Maar ook in spinazie en tomaat!

Salon Colorfull

Is jouw huid met deze tips al zomerproof? Of kun je nog wel een helpende hand gebruiken? De specialisten van Salon Colorfull staan altijd voor je klaar. Door jouw huid op tijd in optimale conditie te krijgen ga jij goed voorbereid de zomer in. Daarnaast kunnen de specialisten je adviseren over de juiste producten. Want een mooie zongebruinde huid, wie wil dat nou niet?

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.