Dr. Platon Cold Plasma

Dr. Platon Cold Plasma

Dr. Platon Cold Plasma is een revolutionaire behandeltechniek op het gebied van huidverbetering. Het werkt bij huidverjonging en huidproblemen zoals acne, rosacea, psoriasis en eczeem. Daarnaast bevordert de behandeling wondgenezing en littekenvermindering.

Dr. Platon Cold Plasma

Wat is Cold Plasma?

Plasma is, na vast, vloeibaar en gas, de vierde toestand van materie en komt niet in natuurlijke vorm op aarde voor. Plasma wordt kunstmatig gemaakt door zuurstof en stikstof uit de lucht te ioniseren, waarbij ook ozon ontstaat. De temperatuur van Cold Plasma is 35-40 graden, waardoor de huid niet beschadigd raakt of verbrandt. De behandeling is veilig, comfortabel en nagenoeg pijnloos.
Dr. Platon is een FDA approved ‘Medical device’ en goedgekeurd in de EU.

Waar is Cold Plasma goed voor?

Acne

Reduceert inflammatie, roodheid, zwelling en ontstekingen, voorkomt het ontstaan van nieuwe acne en reguleert de talgproductie in de poriën. De ozon vernietigt de slechte bacteriën die acne veroorzaken.

Psoriasis

Verlicht de jeuk en schilfering van psoriasis plekken en versnelt het regeneratie- en helingsproces van de huid. Verbetert het immuunsysteem, waardoor de kans op inflammatie vermindert en tevens inflammatie triggers afnemen.

Rosacea

Vermindert het stekende en brandende gevoel, alsmede de ‘flushing’ bij rosacea. Het reduceert zichtbaar de roodheid en versterkt de huidbarrière, waardoor de huid minder gevoelig is voor invloeden van buitenaf.

Anti-aging

Verbetert de huidstructuur, reduceert fijne lijntjes, verslapping en futloosheid van de huid waardoor de huid er weer jeugdiger uit gaat zien en een meer natuurlijke ‘glow’ krijgt. Bovendien verbetert de elasticiteit, stevigheid en hydratatie in de huid.

Huidversteviging

Verstevigt de huid rondom de ogen, hals, kaaklijn en andere gebieden. In het algemeen verbetert Cold Plasma de elasticiteit, textuur en stevigheid van de huid.

Verhelderen

Verheldert de huid en reguleert oppervlakkige pigmentatie, donkere vlekken een onregelmatige huidkleur. Cold Plasma verbetert tevens de huidskleur, glans en helderheid van de huid.

Dr. Platon Cold Plasma
Dr. Platon Cold Plasma

De behandeling

Cold Plasma kan als een op zichzelf staande behandeling worden uitgevoerd, maar ook aan iedere willekeurige gezichtsbehandeling worden toegevoegd. 

Na de behandeling

Er is nagenoeg geen hersteltijd. Na de behandeling kan de huid roodheid vertonen, maar die verdwijnt meestal binnen 2 uur.

Let op: om een optimaal resultaat te behalen, zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met tussenpozen van 1 week. 
Om het optimale resultaat te behouden, wordt een herhaling van de behandeling aanbevolen. De frequentie ligt aan de indicatie.

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.