Aqua Derma

Aqua Derma

Diepe reiniging en huidverbetering door hoge concentraties werkstoffen: met de nieuwe behandeling Aqua Derm+ is het allemaal mogelijk!

aquaderma

Werking

Deze niet-invasieve behandeling kan met zachte waterkracht de huid intensief reinigen met een milde AHA/PHA-peeling, waardoor fijne lijntjes, rimpeltjes, door de zon beschadigde huid, pigmentvlekken en grove poriën verminderen. Na de peeling wordt de huid voorzien van een actieve werkstof, afgestemd op jouw huidtype en huidwensen.

Door de vacuümkracht van het handstuk wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor alle processen in jouw huid worden geactiveerd.

Effect

Na de behandeling is je huid intensief gereinigd en gevoed. Je huid heeft een ware glow!

Verborgen vuil in je poriën wordt verwijderd, de poriën worden schoongespoeld en actieve werkstoffen kunnen zo dieper doordringen in jouw huid. Met als resultaat: een gezonde en schone huid!

Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype, en voor jong & oud!

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.