Dermaplaning

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij dode huidcellen en donsharen door middel van een, speciaal voor dermaplaning ontworpen, steriel chirurgisch mesje verwijderd worden. Het is een manuele exfoliatietechniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid.

Dermaplaning

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. De behandeling begint met een oppervlaktereiniging. Er wordt speciale Nourishe Dermaplaning oil op je huid aangebracht. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding gestimuleerd, wat de aanmaak van collageen en elastine bevordert. Als afsluiting van de behandeling breng ik een dagverzorging aan met een SPF. Dit gebeurt er bij dermaplaning:

  • Oppervlaktereiniging
  • Dermaplaning
  • Enzymatische peeling

Wat doet dermaplaning?

Dermaplaning:

  • Verwijdert dode huidcellen
  • Verwijdert donsharen (vellus-haren)
  • Verfijnt fijne lijntjes
  • Verheldert oppervlakkige pigmentvlekken
  • Bevordert de aanmaak van collageen en elastine
  • Bevordert het verwijderen van onzuiverheden
  • Geeft de huid een glow

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. Er kan altijd worden volstaan met een behandeling. De eerste verbeteringen kunnen al na één behandeling zichtbaar zijn. De huid ziet er namelijk al gladder, zachter en frisser uit. Wanneer je deze behandeling ondergaat met een frequentie van één keer per vier tot zes weken, ben je verzekerd van een constant stalende huid! In overleg met de behandelend specialist kun je huidverzorgingsproducten gebruiken die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.

Resultaten

Het effect van de dermaplaningbehandeling is vrijwel direct waarneembaar. De huid glanst direct lekker fris en gezond na de behandeling. De behandeling is een effectieve krachtige oppepper voor elke huid.

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.