Ga voor huidverjonging!

Ga voor huidverjonging!

Eens had jij een mooie en gladde huid. Maar de jaren hebben hun sporen achtergelaten. Kleine oneffenheden en littekentjes, hier en daar wat grove poriën en de eerste rimpels en fijne lijntjes. Ook je kaaklijn is niet meer zo strak als voorheen. Je kunt er niet omheen: niet alleen jijzelf wordt een dagje ouder, maar je huid ook!

huidverjonging

Huidveroudering

Zelfs al verzorg je je huid nóg zo goed en heb je een actieve en gezonde levensstijl, tóch is het verouderingsproces van je huid niet te stoppen. Dat begint al wanneer je begin twintig bent. Je ziet er dan nog wel niets van, maar vanaf dat moment loopt de productie van collageen en elastine al terug. Collageen zorgt voor stevigheid en structuur en elastine voor de elasticiteit van je huid. Dat heeft tot gevolg dat je huid dunner en slapper wordt en er rimpels ontstaan.

Dermapen

Huidveroudering is niet tegen te gaan, maar je kunt het wél vertragen! ‘Met de Dermapen 3 behaal ik daarvoor heel mooie resultaten’, vertelt Sabine Grootjes-Van der Wende enthousiast. ‘Het is een vorm van microneedlingtherapie. Nadat er eerst een serum of peeling op je huid wordt aangebracht, beweeg ik met de pen over je huid. De ultradunne steriele naaldjes maken microscopisch kleine gaatjes in je huid. Aan de ene kant kunnen de actieve werkstoffen van het serum daardoor sneller in je huid worden opgenomen en aan de andere kant prikkelen de naaldjes je huid letterlijk om nieuw collageen en elastine aan te maken. Littekens en rimpels verminderen, pigmentvlekken vervagen en je huid wordt sterker, soepeler, egaler van kleur en steviger. Eén behandeling is al een boost voor je huid, maar wanneer je een kuur van vier tot zes behandelingen ondergaat, is het resultaat echt optimaal.’

Microneedling kan worden ingezet bij:

  • fijne lijntjes en rimpels
  • verouderde huid
  • (acne)littekens
  • pigmentvlekken
  • zonbeschadiging
  • grove huidstructuur
  • grote poriën

Wees zuinig op je huid, je hebt er maar één!

Salon Colorfull

Sabine Grootjes-Van der Wende is gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ze is gespecialiseerd in huidverbetering. Daarnaast geeft ze ook healingen. Ze vertelt: ‘Ik vind het belangrijk dat iedere klant kan genieten van een heerlijke, rustige behandeling. Tijd voor jezelf en even geen stress. Kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht staan centraal, waar je ook voor komt. Ik volg de nieuwste ontwikkelingen en neem geregeld deel aan trainingen, zodat we samen het beste uit jouw huid kunnen blijven halen. Je hebt maar één huid en daar moet je zuinig op zijn!’

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.