SkinPen

SkinPen – Collageen Inductie Therapie (CIT)

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedlingsysteem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA-goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acne-littekens. Naast het behandelen van acne-littekens is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen, en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedlingbehandelingen.

skinpen

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan, in tegenstelling tot veel andere microneedlingsystemen, op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan waarop die is ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige microneedlingsysteem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Deze combinatie is uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Hoe werkt medische microneedling?

Met medische microneedling wordt, door middel van heel kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terechtkomen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine worden aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medische microneedling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Indicaties SkinPen – CIT

Een SkinPen collageen-inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

  • (Acne)littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes (bijvoorbeeld door zonbeschadigingen)
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae / striemen
  • Vergrote poriën
  • Verslapte huid

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling krijg je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen. Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

Prijs op aanvraag. Gelieve aan te vragen via contact!

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.