Huidverzorging en huidverbetering

Wat is huidverzorging?

Wanneer we de tekorten in de huid willen aanvullen, spreken we van ‘huidverzorging’. Voorbeeld: je huid is droog en je gaat ervoor zorgen dat die beter aanvoelt.

huidverzorging en huidverbetering

Behandeling

We zullen dan de huid een handje moeten helpen met de juiste behandelmethoden en verzorgingsproducten. Ik kan je hierbij helpen. Na een huidanalyse zal ik je mijn advies geven. Bij een behandelplan hoort altijd een goede thuisverzorging van de huid. Ik leg je uitgebreid uit hoe je jouw huid thuis moet behandelen.

  • Een droge huid is vaak wat trekkerig, vooral na het douchen, vertoont fijne droogtelijntje en soms wat schilfers. Moisturizers worden snel opgenomen door dit huidtype. De droge huid heeft vaak ook kleine poriën.
  • De vette huid heeft vaak grovere poriën en kan mee-eters hebben, vooral in de T-zone (voorhoofd, neus en kin). Een vette huid wordt veroorzaakt door een verhoogde talgproductie, en heeft de neiging te glimmen.
  • Een gecombineerde of gemengde huid heeft droge en vette delen. Vaak zijn de wangen, maar ook het gebied rond de ogen droog en trekkerig. Tegelijkertijd is de huid van de neus, kin en voorhoofd vetter en soms ook onrustiger dan normaal.

Wat is dan ‘huidverbetering’?

Huidverbetering is jouw huid in een betere conditie brengen. Dit kan met gezichtsbehandelingen, peelingen en producten die allemaal zijn afgestemd op jouw huid. Onderliggende huidproblemen zoals ouderdomsvlekken, rosacea (eczeem), acne, pigmentvlekken en grove poriën worden met huidverzorging niet opgelost. Dit gebeurt enkel bij huidverbetering. De specialistische behandelingen zijn dan gericht op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van je huid.

Bij huidverbetering worden verfijnde ingrediënten gebruikt in een hogere concentratie. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats, waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beïnvloed. De effecten van deze behandelingen zijn vaak verbluffend.

Als je extra informatie wilt over de onderstaande huidproblemen, neem dan contact met mij op!

  • Acne
  • Couperose
  • Gerstekorrels
  • Littekens
  • Pigmentnatieproblemen
  • Rokershuid
  • Rosacea

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.