DS V-Line collageendraden

DS V-Line collageendraden

DS V-Line collageendraadbehandeling is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van huidverbetering en het verminderen van rimpels. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en het volume van onze huid. Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. Onze huid wordt slapper en zo zien we de eerste rimpels verschijnen. De meesten van ons willen hier graag wat aan doen, en het liefste op een natuurlijke manier. De behandeling met de DS V-Line collageendraden biedt echt een geweldige oplossing!

DS-V line collageendraden

Behandeling

Ik werk alleen met de beste kwaliteit collageendraden: de DS V-Line collageendraden. Deze collageendraden worden in de rimpel gelegd en worden geactiveerd met een speciaal serum. Hierdoor zakt het collageen in de huid en gaat het daar de collageentekorten opvullen en worden de cellen gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. De behandeling is totaal niet pijnlijk! Het mooiste is om je huid, naast deze behandeling, thuis te verzorgen met de producten van Alpha-H, Klapp en Obagi. Deze huidverbeterende merken werken op celniveau en zorgen ervoor dat je huid zoveel mogelijk het verouderingsproces vertraagt.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, totaal niet, want ik gebruik geen naalden, injecties of wat dan ook. Ik breng de collageendraad met een speciaal tangetje en serum aan in de rimpel en dat is pijnloos. Ik spuit ook géén draden in. Dit is namelijk een heel andere techniek.

Het resultaat

Als je een kuur volgt, zie je dat de rimpeldiepte afneemt. Bij elke persoon zal het resultaat anders zijn. Dit is van vele factoren afhankelijk en daarom kan ik helaas niet voorspellen wat het bij jou gaat doen. Voor de hals zijn er meer behandelingen nodig dan voor het gezicht.

DSV LIne

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.