Over mij


Over mij

Mijn naam is Sabine Grootjes-van der Wende en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Over mij

Mijn naam is Sabine Grootjes-van der Wende en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

In 2015 heb ik Salon Colorfull opgericht. Voor mij is het belangrijk dat je als cliënt kunt genieten van een heerlijke behandeling. Even rustig de tijd nemen voor jezelf en even geen stress. Bij mij in de salon staan kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht voorop.

Het verbeteren van jouw huid is mijn doel. Je hebt maar één huid, dus hier moet je zuinig op zijn. Hierom heb ik ervoor gekozen om te werken met de merken Alpha-H, BCN, Klapp Cosmetics en Obagi. Mijn uitdaging is huidverbetering en ik blijf daarom continu nieuwe methodieken en trainingen volgen, zodat ik altijd op de hoogte blijf van de allernieuwste ontwikkelingen.

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.