Hypnotherapie

Hypnotherapie

Moderne hypnotherapie heeft veel te bieden. Zo kun je werken aan emotionele, psychische of lichamelijke klachten. Tevens is het een manier om je bewuster te worden van allerlei belemmerende gedachten en gedragspatronen in je leven en je daarvan te bevrijden. Deze vorm van therapie kan helpen meer balans en zelfvertrouwen te vinden en evenwichtiger in het leven te staan.

hypnotherapie

Moderne hypnotherapie is immers niet te vergelijken met de klassieke hypnotherapie, waarbij de cliënt in een heel diepe trance gaat en zich weinig herinnert van wat er gebeurt tijdens de sessie. Moderne hypnotherapie maakt gebruik van een lichte trance. Hierbij wordt een combinatie van ontspanning en gerichte aandacht gebruikt die je kunt vergelijken met dagdromen.

Gefocust en ontspannen

Het gaat hier om een natuurlijk verschijnsel dat je vast zelf weleens hebt meegemaakt. Je hebt bijvoorbeeld misschien weleens ervaren dat je zó gefocust en ontspannen een boek leest of naar een film kijkt, dat je niet meer afgeleid wordt door de omgeving.

In contact met jezelf

Moderne hypnotherapie maakt doelgericht gebruik van deze natuurlijke vorm van trance, waardoor je het denken voldoende loslaat, maar toch alert en bewust blijft, om in contact te komen met diepere lagen van jouw bewustzijn. Op deze manier kom je, bijvoorbeeld, gemakkelijker in contact met vroegere ervaringen, emoties en gedachten die jouw leven kunnen beperken of blokkeren, en wordt inzicht verkregen in de oorzaak van de klachten.

Body Mind therapie

Ook wordt contact gemaakt met het onbewuste en kun je bronnen aanboren in jezelf, zoals nieuwe levensenergie waarmee nieuwe mogelijkheden en oplossingen ontstaan. De medische toepassing van hypnose (hypnotherapie) is eigenlijk een vorm van Body Mind therapie. Dat wil zeggen dat het gaat om de interactie tussen het lichaam en het ‘brein’. Hypnose probeert die wederzijdse relatie op een positieve manier te beïnvloeden om een bepaald therapeutisch doel te bereiken. In tegenstelling tot hetgeen tijdens theaterhypnose gebeurt, hou je altijd de controle over jezelf.

Sta weer in je kracht

Ervaar dus een dus een hypnosesessie om weer in jouw kracht te staan! Een hypnosesessie duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens de eerste sessie zal ik uitgebreid ingaan op jouw geschiedenis, op wat je in het verleden hebt gedaan en wat je op dit moment doet om het probleem te verhelpen, en op algemene zaken die voor de behandeling relevant kunnen zijn.

Er wordt naar aanleiding van de hulpvraag een therapeutische doelstelling geformuleerd. Daarna wordt de opbouw van de therapie besproken. De therapie is erop gericht dat je onder begeleiding van mij de hypnotische trance leert te gebruiken om de gestelde doelen te bereiken. Hierbij zal ik gebruik maken van verschillende technieken.

Waar ben ik nog meer te vinden?

Vragen over liefde, werk of je toekomst? Ik ben te vinden op Mediumchat en Topconsulenten.

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.