RF-Microneedling

Wat is RF-Microneedling?

RF-Microneedling (EndyMed INTENSIF) maakt gebruik van speciale ‘geactiveerde’ gouden naalden om micropuncties in de huid te creëren en tegelijkertijd radiofrequente energie af te geven via deze puncties. Bij RF-Microneedling worden naaldjes dus gebruikt met als doel de radiofrequentie in de lederhuid te brengen. Zo zorgen ze voor een extra strakke huid!

microneedling

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. De behandeling begint met een oppervlaktereiniging. Er wordt een serum of peeling op je huid aangebracht. Met ultrakleine steriele naaldjes, die vibrerend over de huid gaan, worden microgaatjes in de huid gemaakt. De behandeling kan licht prikkelend aanvoelen. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd, waarbij collageen en elastine worden aangemaakt.

Als afsluiting van de behandeling wordt de huid, indien nodig, opnieuw gereinigd en breng ik herstellende producten aan en een SPF. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld vier tot zes behandelingen nodig. Deze behandelingen dienen in kuurverband, met een interval van twee tot vier weken, te worden ondergaan.

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.