Mesotherapie

Wat is mesotherapie?

Wanneer je last hebt van rimpels of een verslapte, droge en doffe huid, is mesotherapie de ideale behandeling voor het zichtbaar verbeteren van je huid! Bij mesotherapie wordt de huid door het inbrengen van verschillende substanties gerevitaliseerd en gehydrateerd, wat leidt tot een zichtbare en voelbare verbetering van de huidstructuur.

mesotherapie

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt het celmetabolisme gestimuleerd. Er ontstaat een zich vernieuwende celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acne en couperose.

Resultaten van mesotherapie

Na de behandeling ziet de huid er egaler, stralender en gezonder uit. Doordat de huid wordt aangezet tot revitalisatie (vernieuwing), verdwijnt de verhoornde (dode) huidcellenlaag en komt er een prachtige en jeugdige huid tevoorschijn.

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.