Tarotreading

Tarotreading

Bij Salon Colorfull in Middenmeer geef ik tarotreadings. Tarot bestaat uit 78 kaarten met afbeeldingen vol symbolen, die staan voor oude wijsheden. Er zijn 22 kaarten van de Grote Arcana en 56 kaarten van de Kleine Arcana. ‘Arcanum’ betekent ‘geheim’. De kaarten van de Grote Arcana gaan over grote geheimen. Ze gaan over levensfases van de mens. Iedereen herkent ze. Tarot is een beeldtaal vol met symbolen. De symbolen helpen mij contact te maken met wat ik zie en voel. Symbolen hebben een emotionele betekenis. Dat wordt weer ‘resonantie’ genoemd. Resonantie is de emotie of herkenning door het symbool en hierdoor kan ik gemakkelijker jouw vertaling maken.

tarotreading

Hoe ga ik te werk?

Allereerst kijk ik naar wat jij wilt weten. Meestal doe ik een algemene legging en kijk ik wat ik via de algemene legging doorkrijg. Je mag, als ik de kaarten heb neergelegd, 6 kaarten pakken. Belangrijk is dat jij je concentreert op hetgeen jij wilt weten. Daarna gaan we nog 3 keer verder met 3 keer 6 kaarten om zo dichter bij de antwoorden te komen die ik van boven doorkrijg. Ik gebruik de Tarotkaarten dus als hulpmiddel voor mijn heldervoelendheid.

Wat levert een Tarot-reading je op?

Een reading levert je meer inzichten op over de situatie waar jij je in bevindt. Het geeft je handvatten om je levenspad verder te bewandelen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Een Tarot-reading helpt jou, jezelf en anderen beter te leren begrijpen, waardoor je persoonlijke beslissingen kunt aanpassen.

Waar ben ik nog meer te vinden?

Vragen over liefde, werk of je toekomst? Ik ben te vinden op Mediumchat.

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.