Healing

Healing

Dankzij healing bij Salon Colorfull in Middenmeer kun je afscheid nemen van blokkades. Een mens bestaat uit lichaam, geest en ziel en is daardoor een multi-dimensionaal wezen. Ons fysieke lichaam wordt gedragen door een energieveld, dat in zijn verschillende dimensies en energiefrequenties alle informatie over ons lichaam, geest en ziel bevat. Voordat problemen zich lichamelijk of geestelijk manifesteren, zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades. Een healing zorgt ervoor dat je afscheid neemt van je blokkades. Je voelt je weer als nieuw!

healing

Hoe ga ik te werk?

Een healing duurt gemiddeld anderhalf uur. Daarbij gebruik ik klanken, pendel, handen, olie en stenen, en werk ik met behulp van gewone en buitenzintuiglijke waarneming.

Wat levert Healing je op?

Tijdens de healing observeer ik welk effect de healing heeft op het energieveld en tegelijkertijd reguleer ik je eigen veld. Naarmate de healing vordert, wordt het effect sterker. Je hersenen gaan over in alfagolven (8Hz), de zogenaamde ‘healingtoestand’. Er wordt steeds meer energie aan het energiesysteem toegevoegd, en tegen de tijd dat ik aan alle niveaus van het energiesysteem heb gewerkt en de healing afrond, ben je in een diepe staat van ontspanning. Na de healing wordt geadviseerd nog een paar minuten te blijven liggen om het energieveld te laten stabiliseren en de healing te integreren. Gemiddeld werkt een healing zeker nog 24 tot 36 uur door en je voelt je gedurende deze tijd ‘anders’ dan gebruikelijk. De langetermijneffecten van een healing verschillen van geval tot geval. Vaak zijn meerdere sessies over een bepaalde periode aan te bevelen.

Waar ben ik nog meer te vinden?

Vragen over liefde, werk of je toekomst? Ik ben te vinden op Mediumchat en Topconsulenten.

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.