Eyebrows & Lashes

Eyebrows & Lashes

Ik bied professionele wenkbrauwbehandelingen om je eyebrows in topconditie te krijgen. Omdat ieder gezicht anders is en ook elke wenkbrauw anders is, bespreek ik samen met jou hoe de beste wenkbrauwvorm en kleur gerealiseerd kunnen worden. Door middel van knippen, waxen, shapen, tweezen, kleuren en stylen, creëer ik de wenkbrauwen die het beste passen bij je gezicht!

eyebrows-and-lashes

Een wenkbrauwbehandeling ziet er als volgt uit:

  1. Shampoobehandeling van de wenkbrauw
  2. Verven met henna of gewone wenkbrauwverf
  3. Harsen
  4. Epileren
  5. Knippen

Het verschil tussen henna en gewone verf is dat henna zich ook aan de huid hecht. Henna blijft ongeveer 5 dagen op de huid zitten en gedurende 6 weken blijven de wenkbrauwharen gekleurd. Gewone verf blijft ongeveer 2 à 3 weken op de haren zitten.

Lash Lift

Voor de Lash Lift en PMU verwijs ik je graag door naar mijn collega van Sdibrows Syl in Heerhugowaard!

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.