Kan jouw huid een boost gebruiken?

Kan jouw huid een boost gebruiken?

Goed verzorgd door het leven gaan is iets wat belangrijk is voor jou. Daarom ga jij regelmatig naar de kapper, lak je je nagels en kies je je kleding met zorg uit. Maar er is één ding waar je weinig invloed op lijkt te hebben: de huid van je gezicht. Want élke keer wanneer je jezelf in de spiegel bekijkt, vallen de oneffenheden als pigmentvlekken en de rimpeltjes en lijntjes in je gezicht je op. Help, wat nu?

huid-boost

Het antwoord op die vraag is simpeler dan je misschien denkt. Alles wat jouw huid nodig heeft om weer te kunnen stralen, is namelijk een effectieve, krachtige oppepper. Huidverbeteringsspecialist Sabine Gootjes vertelt je hier graag meer over! ‘Als jouw huid toe is aan een echte boost, dan is dermaplaning écht een aanrader. Tijdens deze behandeling staat het stimuleren van de doorbloeding in je huid centraal. Wanneer deze een impuls krijgt, gaat je huid namelijk meer collageen en elastine aanmaken. Hierdoor gaat je huid zichzelf verbeteren en vernieuwen. Om dit proces in gang te zetten, wordt er gebruik gemaakt van een speciale exfoliatietechniek, waarmee alle dode huidcellen worden verwijderd. Dit gebeurt met een chirurgisch mesje. Wees niet bang: dit is niet gevaarlijk, en zal ook geen pijn doen. Ook loop je geen littekens op. Het enige wat jij merkt, is het prachtige resultaat! En dat resultaat is gelijk al te merken wanneer je uit de behandelstoel stapt en de uitgeruste en ontspannen versie van jezelf in de spiegel bekijkt. Je huid beschikt over een echte ‘glow’, en oogt heerlijk fris en stralend.’ Tot slot geeft Sabine nog een tip mee. ‘Als je de behandelingen zo om de vijf weken volgt, dan weet je zeker dat je met een stralende huid door het leven blijft gaan. Een goede thuisverzorging draagt hier natuurlijk ook aan bij. Ik denk graag met je mee welke producten het meest geschikt zijn voor jou en je stralende huid!’

Dermaplaning

De voordelen op een rijtje!

  • Dode huidcellen worden verwijderd
  • Ook je donshaartjes worden verwijderd
  • Fijne lijntjes verminderen en vervagen
  • Pigmentvlekken worden opgehelderd
  • De aanmaak van collageen en elastine krijgt een stimulans
  • Oneffenheden en onzuiverheden trekken weg
  • Je huid krijgt een ‘glow’ en gaat stralen

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.