Het nut van facials en peelings

Het nut van facials en peelings

Er bestaan zoveel verschillende huidbehandelingen dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Je kent ongetwijfeld de termen facial en peeling, en weet ongeveer wat ze betekenen. Maar wat doen ze precies? En wat is het verschil tussen de twee behandelingen?

facials-en-peelings

Een facial

De overeenkomst tussen facials en peelings is dat ze (dode) huidcellen verwijderen. Het verschil zit hem in de instensiviteit van de behandeling. Een facial is reinigt en hydrateert de huid voornamelijk. Daarnaast kan het milde pigmentvlekken en klachten van roodheid verminderen. Een mooie egale en zachte huid, en ondertussen even helemaal tot rust komen met een lekker maskertje: klinkt dat niet geweldig?

Peelings

Een peeling gaat een stapje verder dan een facial. Tijdens deze behandeling wordt de buitenste huidlaag verwijderd. Een peeling is gericht op het verminderen van oneffheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, acne, en rimpels. Dit gebeurt door middel van een speciale gel of lotion met bepaalde zuren en enzymen die door de huid worden opgenomen. Er ontstaat een chemische reactie die huidvernieuwing versnelt. Hierdoor ontstaat binnen no-time een nieuwe, stralende huid.

Er bestaan verschillende soorten peelings. Mild, medium of diep, afhankelijk van het soort zuur en de toepassing ervan, de dieptewerking en het doel van de peeling: allemaal factoren waar een schoonheidsspecialist rekening mee houdt, zodat de behandeling volledig wordt afgestemd op jouw huid.

De keuze

De keuze voor een facial of een peeling hangt dus volledig af van je huid en wat je wil bereiken mte de behandeling. Wil je een stevige, frisse huid en een momentje van totale ontspanning? Dan is een facial iets voor jou. Maar heb je last van een serieuzer huidprobleem? Dan kun je beter voor een peeling kiezen.

Optimaal resultaat

Het nut van facials en peelings wordt regelmatig onderschat. Als je thuis een plank vol met producten van de drogist hebt die je iedere avond braaf smeert, waarom zou je dan nog naar een schoonheidsspecialist gaan? Het antwoord is simpel: de crèmes die je thuis in de badkamer hebt staan blijven vooral óp de huid liggen en dringen niet diep ín de huid. De behandelingen en producten van de schoonheidsspecialist dringen door tot in de diepste lagen van de huid, voor een optimaal en langdurig resultaat.

Salon Colorfull

Je huid is je belangrijkste visitekaartje. Met een mooie huid zit je letterlijk en figuurlijk beter in je vel. Verwen jezelf daarom eens met een facial of een peeling! Laat je adviseren door een specialist en ontdek wat het beste is voor jouw huid. Bij Salon Colorfull staan ze altijd voor je klaar met een flinke dosis kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht. Én natuurlijk met een breed scala aan facials en peelings!

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.