fbpx

'Alleen Sabine mag nog aan mijn huid komen'

Al lange tijd is Diana klant bij Salon Colorfull en dit naar veel tevredenheid. Sinds een paar jaar gaat zij regelmatig langs bij Sabine voor een huidbehandeling.

‘Het was denk ik al zeker drie jaar geleden en ik wilde wel eens een behandeling ondergaan, gewoon als verwennerij voor mezelf. Voor de eerste keer heb ik toen een coupon van Groupon gebruikt en zo kwam ik bij Sabine terecht. Ik heb altijd goed voor mijn huid gezorgd en doe dat nog steeds, maar vond dat mijn huid wel eens een oppepper mocht gebruiken. Het ging destijds om een relaxbehandeling. Ik had wat zonneschade, wat inmiddels ook al een stuk minder geworden is.’

‘Ik heb microdermabrassie gehad. Dat is een peeling die dode huidcellen verwijdert. Ook neem ik eigenlijk elke keer de relaxbehandeling. Ik kreeg iedere keer de oppepper die mijn huid nodig had. Voor mijn idee is het resultaat altijd beter dan ik had gehoopt. Dat geeft je echt het gevoel van een complete behandeling de puntjes op de i. Ik heb het gevoel dat Sabine en ik heel goed klikken, maar daar buitenom geeft ze altijd heel uitgebreid uitleg over hoe de behandelingen in hun werk gaan, wat de werking van de bestandsdelen zijn. Ook neemt ze altijd de tijd om toe te lichten waarom ze de keuze maakt voor de diensten en producten die ze kiest. Ze is een echte gastvrouw en is zeer professioneel.’

‘Ik ga niet heel vaak, dus echte veranderingen gaan dan ook langzaam, maar ik merk dat mijn pigmentvlekken stukken minder zijn geworden en dat ik vooral nog bewuster met mijn huid omga. Ik heb pas besloten dat ik toch wat regelmatiger langs wil komen, omdat ik weet dat mijn huid en ik dan structureel verwend zullen worden. Ook de gesprekken die Sabine en ik qua levenservaring en de geestelijke oppepper die we hebben vind ik zeer positief. Ik beveel Sabine 100% aan. Het is een salon aan huis, maar alles is supernetjes en professioneel. Alleen Sabine mag nog aan mijn huid komen. Ze heeft veel kennis van, producten op natuurlijke basis, voeding, Ayurveda en andere natuurlijke behandelmethodes. Ik krijg altijd geweldige voedingsadviezen van haar. Sabine is gewoon echt een topper voor mij.’

Kan jouw huid ook wel een oppepper gebruiken? Kijk hier wat er allemaal mogelijk is!