fbpx

Beauty & Ontspanning

Beauty & ontspanningsbehandelingen

Wat is huidverzorging?

Wanneer we de tekorten in de huid aan willen vullen, spreken we van huidverzorging. Bijvoorbeeld: uw huid is droog en u gaat zorgen dat dit beter aanvoelt.

We zullen dan de huid een handje moeten helpen met de juiste behandel methoden en verzorgingsproducten.
Ik kan u hierbij helpen. Na een huidanalyse zal ik u mijn advies geven. Bij een behandelplan hoort altijd een goede thuisverzorging van de huid. Hoe u uw huid thuis moet behandelen leg ik u uitgebreid uit.

Een droge huid is vaak wat trekkerig, vooral na het douchen, vertoont fijne droogtelijntje en soms wat schilfers. Moisturizers worden snel opgenomen door dit huidtype. De droge huid heeft vaak ook kleine poriën.

De vette huid , heeft vaak grovere poriën en kan mee-eters hebben - vooral in de T-zone (voorhoofd, neus en kin). Een vette huid wordt veroorzaakt door een verhoogde talgproductie, heeft de neiging te glimmen.

Een gecombineerde of gemengde huid heeft droge en vette delen. Vaak zijn de wangen, maar ook het gebied rond de ogen droog en trekkerig. Tegelijkertijd is de huid van de neus, kin en voorhoofd vetter en soms ook onrustiger dan normaal.

Wat is dan huidverbetering?

Huidverbetering is uw huid in een betere conditie brengen. Dit kan met gezichtsbehandelingen, peelingen en producten allemaal afgestemd op uw huid.

Onderliggende huidproblemen zoals ouderdomsvlekken, rosacea (eczeem), acne, pigmentvlekken en grove poriën worden met huidverzorging niet opgelost. Dit gebeurt enkel bij huidverbetering. De specialistische behandelingen zijn dan gericht op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van uw huid.
Bij huidverbetering worden verfijnde ingrediënten gebruikt in een hogere concentratie. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beïnvloed.
De effecten van deze behandelingen zijn vaak verbluffend.

Als u extra informatie wilt over de onderstaande huidproblemen neem dan contact met mij op!
• Acne
• Couperose
• Gerstekorrels
• Littekens
• Pigmentnatieproblemen
• Rokershuid
• Rosacea

Dermaplaning

Wat is dermaplaning? Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door midden van een, speciaal voor dermaplaning ontworpen, steriel chirurgisch mesje verwijderd worden. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid.

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. De behandeling begint met een oppervlakte reiniging. Er wordt speciale Nourishe Dermaplaning oil op uw huid aangebracht. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding gestimuleerd wat de aanmaak van collageen en elastine bevorderd. Als afsluiting van de behandeling brengen we een dagverzorging aan met een SPF.
• oppervlakte reiniging
• dermaplaning
• enzymatische peeling

Wat doet Dermaplaning?

Dermaplaning:
• verwijdert dode huidcellen
• verwijdert donsharen (vellus haren)
• verfijnt fijne lijntjes
• verheldert oppervlakkige pigmentvlekken
• bevordert de aanmaak van collageen en elastine
• bevordert het verwijderen van onzuiverheden
• geeft de huid een GLOW

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. Er kan altijd worden volstaan met een behandeling. De eerste verbeteringen kunnen al na een behandeling zichtbaar zijn. De huid zier er namelijk al gladder, zachter en frisser uit. Wanneer je deze behandeling ondergaat met een frequentie van één keer per vier tot zes weken, ben je verzekerd van een constante stalende huid! In overleg met de behandelend specialist kun je huidverzorgingsproducten gebruiken die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.

Resultaten

Het effect van de Dermaplaning behandeling is vrijwel direct waarneembaar. De huid glanst direct lekker fris en gezond na de behandeling. De behandeling is een effectieve krachtige oppepper voor elke huid.

Microneedling

Wat doet microneedling?

Microneedling wordt toegepast bij de behandeling van:
• fijne lijntjes en rimpels
• verouderde huid
• (acne)littekens
• pigmentvlekken
• zonbeschadiging
• grove huidstructuur / vergrote poriën

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. De behandeling begint met een oppervlaktereiniging. Er wordt een serum of peeling op uw huid aangebracht. Met ultrakleine steriele naaldjes, die vibrerend over de huid gaan, worden microgaatjes in de huid gemaakt. De behandeling kan licht prikkelend aanvoelen. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine worden aangemaakt.

Als afsluiting van de behandeling wordt de huid, indien nodig, opnieuw gereinigd en brengen we herstellende producten aan en een SPF. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld vier tot zes behandelingen nodig. Deze behandelingen dienen in kuurverband, met een interval van twee tot vier weken, te worden ondergaan.

Microdermabrasie / Aqua Dermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid
verbetert. Dit is precies wat de behandeling inhoudt; het peelen van de huid. We hebben twee manieren een
diamondkop of op basis van zuurstof. Hierbij kijken we wat de huid nodig heeft en welke methode het beste bij de huid past.

Adviezen na de behandeling

• 24-48 uur geen sauna
• 24 uur niet intensief sporten
• bescherm de huid met een SPF
• gebruik schone make-upsponsjes, kwasten

Resultaten

Het aanmaakproces van elastine en collageen heeft tijd nodig. Dit proces vindt geleidelijk plaats in de huid. Na gemiddeld twee tot vier weken zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het verbeteringsproces in de huid kan zelfs tot zes maanden aanhouden.

Huidanalyse RS Lightskin

Je kunt bij Salon Colorfull in Middenmeer terecht voor verschillende specialistische behandelingen zoals dermaplaning en microneedling. Elke behandeling begint met een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse, het meten van het vochtgehalte, vetgehalte en pH-waarde van uw huid, de pigmentatie. Dit wordt gedaan met behulp van de RS Lightskin. Zo kunt u ook zelf de vorderingen van uw huid bijhouden. De behandeling en productadviezen worden op de nieuwe meting aangepast. Hierdoor sluiten de behandeling en de producten die u zelf thuis gebruikt steeds optimaal aan bij wat uw huid op dit moment nodig heeft. De analyse wordt naar uw e-mail toegestuurd. Huidanalyse duurt ongeveer 25 minuten. 

beauty

Facials

Kennismakingsbehandeling: relaxbehandeling

Laat je gedachten afdwalen terwijl je gezicht een verfrissende behandeling krijgt. Dubbele reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, met een massage wordt het masker in uw huid gemasseerd en afsluiten met een verzorgende crème, eventueel op uw verzoek wordt een lichte Minerale make-up van Bellapierre opgebracht.

Duur 45 minuten

Ontspannende behandeling: Salon Colorfull Droomreis behandeling

Reiniging, huidanalyse, peeling, Microdermabrasie, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauw modelleren en verven, masker afgestemd op je huidtype, klassieke massage, Meso of HC8U/HC9, wimpers
verven en afsluiten met verzorgende crème.

Duur 90 min

beauty

Peelings

Wat doen peelings?

Wilt u een mooie, gezonde, gladde huid? Peelings zijn geschikt voor iedereen die een huidverjonging en/of verbetering wenst. Komt u gerust vrijblijvend bij mij langs, ik adviseer u graag welke peeling het beste bij uw huid past.

Onze samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten. Een peeling geeft uw huid een prachtige frisse uitstraling.

Duur: 60 minuten

beauty 

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een stevige massage waarbij de collageen en elastine vezels in de huid worden gestimuleerd. Boost en verbeter je huid met als resultaat een mooie healthy glow. Ook werkt deze massage op de kleine rimpels en de fijne lijntjes en geeft het een instant lift. Deze behandeling kan elk moment het jaar worden ondergaan, waarbij je doorbloeding wordt gestimuleerd.

Een behandeling die de moeite waard is om aan je beautyritueel toe te voegen”

Elastisch en jong

Je huid heeft namelijk voedingsstoffen nodig om elastisch en jong te blijven. Dit haalt je huid uit bloed. Het is daarom goed dat er genoeg bloed door je huid stroomt. Als je hoofd snel rood wordt, betekent dit dat je huid in ieder geval genoeg zuurstof krijgt. Als dit niet het geval is, dan kan je huid de nodige energie missen en last hebben van blokkades. Ook afvalstoffen kunnen minder goed afgevoerd worden. Dit kan ervoor zorgen dat je sneller rimpels krijgt. Meestal zit je huid dan te dicht op je spieren. Dit kan weer te maken hebben met spanning op je gezicht. Het werkt ook mooi voor vermindering van verklevingen in het gezicht (denk aan verlittekening van oude acne).

Voordat de behandeling begint, gaan wij de huid eerst dubbel reinigen en vervolgens de bindweefselmassage uitvoeren. Na afloop krijg je een verzorging op, met SPF.

Duur van de behandeling(en): 40 minuten

beauty

Waxing

Last van overmatige haargroei op plekken waar je liever geen haar tegenkomt? Je hebt bij Salon Colorfull de mogelijkheid om je bovenlip en/of gezicht te laten waxen. Dan heb je al snel geen last meer van haartjes op deze plekken!

Duur: 30 minuten

waxing

Eyebrows & Lashes

Salon Colorfull in Middenmeer biedt professionele wenkbrauwbehandelingen om je eyebrows in topconditie te krijgen. Omdat ieder gezicht anders is en elke wenkbrauw ook anders is, bespreek ik samen met jou hoe de beste wenkbrauwvorm en kleur gerealiseerd kan worden. Door middel van knippen, waxen, shapen, tweezen, kleuren en stylen, worden de wenkbrauwen gecreëerd die het beste passen bij je gezicht!

Een wenkbrauwbehandeling ziet er als volgt uit:

1. shampoo wenkbrauw
2. verven met henna of gewone wenkbrauw verf
3. harsen
4. epileren
5. knippen

Het verschil tussen henna en gewone verf is dat henna zich ook aan de huid hecht. Henna blijft ongeveer 5 dagen op de huid zitten en 6 weken blijven de wenkbrauwharen gekleurd. Gewone verf blijft op de haren ongeveer 2 á 3 weken zitten

Lash Lift

Voor de Lashlift verwijs ik je graag door naar mijn collega van Sdibrows Syl

beauty

Mesotherapie

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen en daardoor het celmetabolisme stimuleert. Hierdoor ontstaat een zich vernieuwende celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acne en couperose. De huid vitaliseert, krijgt een mooie uitstraling en wordt compacter en egaler.

beauty

Mesotherapie met de HC3-Skinshooter

Een andere huidverbeterende treatment is de HC3-SKINSHOOTER. Dit apparaat werkt met innovatieve elektroporatie en de nieuwste electro-osmose technologie. Een methode die specifiek werkstoffen pijnloos in de huid “schiet” op een nieuwe manier en precies waar ze nodig zijn – zonder steken, naalden of injectie. Het voordeel hiervan is dat het pijnloos en geen beschadigingen aan de huid maakt. Tevens maakt deze vorm van mesotherapie het mogelijk, zonder gebruik te maken van injecties, de huid weer in optimale conditie te brengen.

De HC3-SKINSHOOTER werkt tot in de diepte van de basaallaag daar waar de cellen opnieuw worden geboren. Deze worden opgevuld met de werkstoffen en die cel gaat die werkstoffen meenemen in het regeneratieproces tot aan de hoornlaag. Electrostimulatie d.m.v. van gelijkstroom zorgt ervoor dat de opname van de werkstoffen tot in de dermis (is de basaallaag, waar de cellen opnieuw geproduceerd worden). Door elektroporatie wordt de celwand geperforeerd, en door deze gaatjes gaat het hyaluroonzuur in de cel. De samensmelting van de werkstoffen met de cel heet electro-osmose. Het hyaluronzuur is ook de drager van alle andere werkstoffen.

De mesobehandeling heeft het meeste effect als voorafgaand aan de eerste behandeling een ASA peel behandeling (fruitzuurpeeling) wordt genomen. Hierdoor is de huid ontvankelijker voor de opname van de werkstoffen.

Een kuur van 5 behandelingen geeft het mooiste resultaat. Om de huid te onderhouden is een herhalingsbehandeling één keer in de 2 maanden aan te raden, dit al naar gelang de conditie van de huid. De kuur bestaat uit:

 • ASA peel-behandeling en aansluitend een meso behandeling
 • 4 weken lang een wekelijkse mesotherapie behandeling van 30 minuten

Duur van de behandeling: 90 minuten

HC8U-Sonic

Wat doet de HC8U-Sonic?
Het nieuwe HC 8 – sonic en werkt met ultrasoon geluid en is geschikt voor het gezicht, lichaam en de huid rond de mond en ogen. Ultrasoon geluid bestaat uit golven van mechanische trillingen met een frequentie hoger dan 20.000 Hz, die boven de menselijke gehoorgrens liggen. De ultrasone golven worden niet gevoeld, de behandeling is dus geheel gevoelloos en pijnloos. Je kunt alleen inwendige warmte voelen.

Tijdens de behandeling van de ultrasoon:

 • krijgt de huid meer voedingsstoffen toegediend en de zuurstoftoevoer wordt verhoogd
 • wordt de bloedcirculatie in de vaten verhoogd
 • wordt het lymfestelsel gestimuleerd
 •  wordt de opbouw van de collageensynthese bevorderd
 • worden de regeneratie van de cellen en de celdeling geactiveerd
 • wordt het bindweefsel gestimuleerd
 • wordt de stofwisseling bevorderd en de vernieuwing van lichaamsweefsel gestimuleerd
 • ontspant de spieren door micromassage
 • versneld het herstel van beschadigd weefsel door de bevordering van groei en productie van
 • eiwitverbindingen in de cellen
 • vermindering van roodkleuring
 • versnelde afbraak van vet
 • lichter worden van vlekken en sproeten

 

De beoogde werking:

 • verbeterde eigen productie van collageen
 • verbeterde opname van actieve stoffen
 • aanhoudende verbetering van het huidreliëf
 • regeneratie van de huid
 • een mooiere en stralende huid bij regelmatig gebruik
 • gladder huidbeeld
 • natuurlijk lifting-effect

De toepassingsgebieden:

 • anti–aging
 • mimiek-rimpels
 • voorhoofds- en nasolabiaalplooien
 • pigmentatiestoornissen
 • couperose
 • traanzakjes
 • ouderdomsvlekken
 • littekens
 • cellulitis

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De huid wordt voorbereid met een AHA-peeling en neutralizer en daarna wordt het serum (aangepast aan het huidtype en wens van de klant) aangebracht. De behandeling duurt 20 minuten. Deze huidverbeterende treatment kan ook geïntegreerd worden in andere huidverbeteringsbehandelingen. Het is dan mogelijk dat er een andere voorbereiding op de huid wordt aangebracht voordat de ultrasoon behandeling wordt verricht. Met de ASA peel behandeling als voorbereiding van de HC 8 Ultrasoon bereik je een bijzonder mooi resultaat. De HC Ultrasoon behandeling is uitstekend te combineren met de HC7 Radio frequenz behandeling.

N.B. de behandeling mag alleen gegeven worden aan gezonde personen.
De behandeling mag niet gegeven worden aan:

 • personen die een pacemaker of defibrillator dragen op of in het lichaam
 • zwangere vrouwen
 • kinderen of volwassenen jonger dan 18 jaar

Duur van de behandeling: 90 minuten

HC9

Licht aan: vaarwel probleemhuid! Ledlichttherapie is ideaal voor:

 • snelle toename van collageen om de huid te verjongen en te laten schijnen.
 • aantoonbare correctie van complexere huidproblemen zoals acne, littekenweefsel, eczeem, psoriasis, rosacea en pigmentatie.
 • pijnvrije reductie van prominent zichtbare rimpels
 • Naast voordelen voor de huid, wordt kleur therapie ook gebruikt om je gevoel van welbehagen te verhogen zodat je je dag vol energie en gefocust voort kan zetten .
 • Rood licht wordt gebruikt voor lichaam en geest door de bloedcirculatie te stimuleren.
 • Van geel licht wordt aangenomen dat het reinigt en het zenuwstelsel stimuleert.
 • Blauw licht is verzachtend bij pijnklachten en ziektes.
 • Groen licht heeft een effect op de bloeddruk en hersteld de hormonale balans.

Duur van de behandeling: 90 minuten

Aqua Derma

"Hollywood Feeling"
Resultaat: o.a. verfijning van de huid, vitaliteit verhoging van de huid, Aging en veel meer!

Wat is het?

Microdermabrassie met waterkracht huidreiniging met verschillende zuren in 1 (AHA, BHA, PHA), werkstoffen in brengen en massage stimulatie.

Voor wie?

 • Voor iedereen
 • Individuele behandeling of in kuurverband
 • Voor klanten met een ongelijkmatige huidstructuur, verslapping elasticiteit van de huid, klanten die een GLOW EFFECT willen, vette en onzuivere huid, 'refining' effect, aging

Wat is de toepassing?

 • Dieptereiniging
 • Peeling
 • Hydratatie
 • Werkstoffen

SkinPen – Collageen Inductie Therapie (CIT)

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Hoe werkt medisch micro-needling?

Met medisch micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch micro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Indicaties SkinPen – CIT

Een SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

 • (Acné) littekens
 • Fijne lijntjes
 • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
 • Doffe huid
 • Grove huidstructuur
 • Striae / striemen
 • Vergrote poriën
 • Verslapte huid

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen. Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

Prijs op aanvraag, gelieve aan te vragen via contact!