fbpx

'Mijn huid is nu lekker egaal'

Selfie Daisy

Zat was ze het. Daisy had last van een rode, onrustige en droge huid met regelmatig puistjes. Ze ging op zoek naar een schoonheidssalon en kwam zo bij Sabine uit, naar veel tevredenheid.

‘Ik kende Sabine via-via al een beetje. Ik had voorheen erg last van een rode, droge huid waar ik erg ontevreden mee was. Ik ben online rond gaan zoeken naar een schoonheidssalon en kwam op die manier bij haar uit. Het stukje op de site waarin ze zichzelf introduceerde, sprak mij erg aan. Na online rond te kijken, heb ik gebeld om te kijken wat ze voor mij kan doen. Ik kreeg een goed gevoel bij haar en dat was terecht, want Sabine is een hele lieve dame. Ze gaf direct adviezen voordat er ook maar een afspraak was gemaakt, haha. Ik heb echt het gevoel dat ze er voor haar klanten is.’

In overleg met Sabine hebben we gekozen voor een combinatiebehandeling. Ik heb van alles laten doen, het hele pakket. Ik ben nu twee keer bij haar langs geweest en krijg dan echt altijd de volle behandeling, met een maskertje na. Als ik de zaak uitloop, voel ik me echt gepamperd. Ik blijf voor Salon Colorfull kiezen omdat het contact zo goed voelt. De salon is heel fijn, heel verwelkomend. De salon staat bij mij voor een echt thuisgevoel, met een-op-een contact. Het voelt gewoon alsof je bij een vriendin langs gaat. Bij haar ben je geen nummer. Je gaat pas bij haar weg als je echt tevreden bent. Je merkt dat ze het echt voor de mensen doet.’

Daisy heeft een duidelijk verschil gemerkt in haar huid. ‘Ik heb een veel rustigere huid. Mijn huid is nu lekker egaal. De huidstructuur is anders. Ik zie minder roodhuid en heb geen puistjes meer. Ze geeft adviezen mee voor thuis. Ze geeft adviezen mee voor thuis, zodat het effect blijvend is. Je kunt wel naar de salon gaan, maar als je daar buitenom niet voor je huid zorgt is het resultaat niet blijvend. Ze vertelde me wat ik beter kon doen.’

‘Ik ben blij dat ik bij haar terechtgekomen ben. Lang leve het internet, zou ik zeggen. Sabine is een hele fijne vrouw. Ze is echt een vakvrouw in wat ze doet. Ik kan haar iedereen aanbevelen. Ze is echt het totaalplaatje. Ik krijg altijd goede behandelingen. Altijd vriendelijk en je voelt je gelijk op je gemak. Ik ben wel bij andere salons geweest, maar je merkt dat de behandelingen daar minder persoonlijk. Je ligt op de tafel en als het klaar is, is het klaar. Dat is bij Sabine absoluut niet zo. Ja, ik ben erg tevreden.’

Ook last van een huid die meer tegen dan met je werkt? Klik hier voor een afspraak met Sabine om te kijken wat zij voor je huid kan betekenen.