fbpx

Spirituele therapie

Spirituele therapie

Hypnotherapie

Moderne hypnotherapie heeft veel te bieden. Zo kan je werken aan emotionele, psychische of lichamelijke klachten. Tevens is het een manier om je bewuster te worden van allerlei belemmerende gedachten en gedragspatronen in je leven en je daarvan te bevrijden. Deze vorm van therapie kan helpen meer balans en zelfvertrouwen te vinden en evenwichtiger in het leven te staan.

Moderne hypnotherapie is immers niet te vergelijken met de klassieke hypnotherapie, waarbij de cliënt in een hele diepe trance gaat en zich weinig herinnert van wat er gebeurt tijdens de sessie. Moderne hypnotherapie maakt gebruik van een lichte trance. Hierbij wordt een combinatie van ontspanning en gerichte aandacht gebruikt die je kunt vergelijken met dagdromen.

Gefocust en ontspannen

Het gaat hier om een natuurlijk verschijnsel dat je vast zelf wel eens hebt meegemaakt. Bijvoorbeeld, misschien heb je wel eens ervaren dat je zo gefocust en ontspannen een boek leest of naar een film kijkt dat je niet meer afgeleid wordt door de omgeving.

In contact met jezelf

Moderne hypnotherapie maakt doelgericht gebruik van deze natuurlijke vorm van trance waardoor je het denken voldoende loslaat, maar toch alert en bewust blijft, om in contact te komen met diepere lagen van jouw bewustzijn. Op deze manier kom je, bijvoorbeeld, gemakkelijker in contact met vroegere ervaringen, emoties en gedachten die jouw leven kunnen beperken of blokkeren en wordt inzicht verkregen in de oorzaak van de klachten.

Body Mind therapie

Ook wordt contact gemaakt met het onbewuste en kan je bronnen aanboren in jezelf zoals nieuwe levensenergie waarmee nieuwe mogelijkheden en oplossingen ontstaan. De medische toepassing van hypnose (hypnotherapie) is eigenlijk een vorm van Body Mind therapie. Dat wil zeggen dat het gaat om de interactie tussen het lichaam en het ‘brein’. Hypnose probeert die wederzijdse relatie op een positieve manier te beïnvloeden om een bepaald therapeutisch doel te bereiken. In tegenstelling tot hetgeen tijdens theaterhypnose gebeurt, behoudt u altijd de controle over uzelf.

Sta weer in je kracht

Dus ervaar een sessie hypnose om weer in jouw kracht te staan! Een hypnosesessie duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens uw eerste sessie zal ik uitgebreid ingaan op uw geschiedenis, op wat u in het verleden hebt gedaan en wat u op dit moment doet om het probleem te verhelpen en op algemene zaken die voor de behandeling relevant kunnen zijn.

Er wordt naar aanleiding van de hulpvraag een therapeutische doelstelling geformuleerd. Daarna wordt de opbouw van de therapie besproken. De therapie is er op gericht dat je onder begeleiding van mij de hypnotische trance leert te gebruiken om de gestelde doelen te bereiken. Hierbij zal ik gebruik maken van verschillende technieken.

Healing

Dankzij healing bij Salon Colorfull in Middenmeer kun je afscheid nemen van blokkades. Een mens bestaat uit lichaam, geest en ziel en is daardoor een multi-dimensionaal wezen. Ons fysieke lichaam wordt gedragen door een energieveld, dat in zijn verschillende dimensies en energie frequenties alle informatie over ons lichaam, geest en ziel bevat. Voordat problemen zich lichamelijk of geestelijk manifesteren zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades. Een healing zorgt ervoor dat je afscheid neemt van je blokkades en je voelt je weer als nieuw.

Hoe ga ik te werk?

Een healing duurt gemiddeld ander half uur. Daarbij gebruik ik klanken, pendel, handen, olie en stenen en werk ik met behulp van gewone en buitenzintuiglijke waarneming.

Wat levert Healing je op?

Tijdens de healing observeer ik welk effect de healing heeft op het energieveld en tegelijkertijd reguleer ik je eigen veld. Naarmate de healing vordert wordt het effect sterker. Je hersenen gaan over in alfagolven (8Hz), de zogenaamde ‘healing toestand’. Er wordt steeds meer energie aan het energiesysteem toegevoegd en tegen de tijd dat ik aan alle niveaus van het energiesysteem heb gewerkt en de healing afrond dan ben je in een diepe staat van ontspanning. Na de healing wordt geadviseerd nog een paar minuten te blijven liggen om het energieveld te laten stabiliseren en de healing te integreren. Gemiddeld werkt een healing zeker nog 24 tot 36 uur door en je voelt je gedurende deze tijd ‘anders’ dan gebruikelijk. De lange termijneffecten van een healing verschillen van geval tot geval. Vaak zijn meerdere sessies over een periode aan te bevelen.

hypnotherapie

Tarotreading

Bij Salon Colorfull in Middenmeer geef ik tarotreadings. Tarot bestaat uit 78 kaarten met afbeeldingen vol symbolen, die staan voor oude wijsheden. Er zijn 22 kaarten van Grote Arcana en 56 kaarten van de kleine Arcana. Arcanum betekent geheim. De kaarten van de Grote Arcana gaan over grote geheimen. Ze gaan over levensfases van de mens, iedereen herkent ze. Tarot is een beeldtaal vol met symbolen. De symbolen helpen mij contact te maken met wat ik zie en voel. Symbolen hebben een emotionele betekenis. Dat wordt weer resonantie genoemd. Resonantie is de emotie of herkenning door het symbool en hierdoor kan ik makkelijker jouw vertaling maken.

Hoe ga ik te werk?

Allereerst kijk ik naar wat jij wilt weten, meestal doe ik een algemene legging en kijk ik wat ik via de algemene legging doorkrijg. Je mag als ik de kaarten heb neergelegd dan 6 kaarten pakken. Belangrijk is dat jij je concentreert op hetgeen wat jij wilt weten. Daarna gaan we nog 3x verder met 3x 6 kaarten om zo dichter bij de antwoorden te komen die ik van boven door krijg. Ik gebruik de Tarotkaarten dus als hulpmiddel voor mijn heldervoelendheid.

Wat levert een Tarot-reading je op?

Een reading levert je meer inzichten op over de situatie waar jij je in bevindt. Het geeft je handvatten om je levenspad verder te bewandelen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Een Tarot reading helpt jou, jezelf en anderen beter te leren begrijpen, waardoor je persoonlijke beslissingen kunt aanpassen.

hypnotherapie

Mediumchat.nl

Vragen over liefde, werk of je toekomst? Ik ben te vinden op www.mediumchat.nl

Topconsulenten.nl

Bekijk het profiel van topconsulente Sammy! www.topconsulenten.nl/profiel/sammy