fbpx

Balans Coaching

Balans Coaching

Heb je klachten zoals hormonale disbalans, slaapproblemen, auto-immuunziektes, overgangsklachten, fybromyalgie, emotionele klachten, chronische vermoeidheid en huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem, versnelde huidveroudering, couperose of zit je gewoon algemeen niet lekker in je vel. Dan gaan we via een behandelplan kijken hoe we je van binnen naar buiten weer in je kracht kunnen zetten en laten stralen.

We beginnen altijd met een intake, ITOVi-scan en eventueel een huidanalyse met de RS Lightskin. Dan stellen wij een persoonlijk behandelplan op met adviezen (aromatherapie/CBD, supplementen, hypnose, schoonheidsbehandelingen, voedingsadviezen.) Je ontvangt als cadeau een Ebook van mij met voedingsadviezen (geschreven door mijzelf). Je zal je vitaler en fitter gaan voelen, met meer innerlijke rust, minder klachten en een stralende huid.

De kosten zijn afhankelijk van wat nodig is en bespreken we tijdens ons behandelplan.

Hoe werkt de scan?

Met de iTOVi-scan kan je 273 biopunten van je lichaam doormeten om te bepalen welke oliën en/of supplementen je het beste ondersteunen in het (her)vinden van je gezondheidsbalans.

Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten, door middel van lichte elektrische geleiding. Één voor één worden er honderden frequenties naar 273 biomarkers in het lichaam gestuurd. De biomarkers in het lichaam herkennen deze frequenties van de iTOVi. Het lichaam geeft een unieke respons hierop. ITOVI meet deze reacties.

Frequenties die veranderingen teweeg brengen, worden opgeslagen als onopgeloste biomarkers. Biomarkers zijn delen van het lichaam, zoals organen, de wervels en andere lichaamssystemen. Het aantal onopgeloste biomarkers is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepakt mag worden. Ook mentaal en spiritueel valt er veel uit af te lezen!

Als de scan afgerond is, is het aantal onopgeloste biomarkers geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk iTOVi rapport, welke via de mail wordt toegezonden. Op basis van de verzamelde informatie zal de iTOVi App laten zien op welke etherische oliën en/of supplementen je lichaam het beste reageerde.  Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam en geest ondersteunen en de frequenties terug in balans brengen, waardoor je lichamelijk en geestelijk beter in je vel komt te zitten.

Voor wie is de Itovi-scan?

De ITOVI scanner is geschikt voor iedereen!

balans coaching