Tarot-readingWat is een Tarot-reading?

Tarot bestaat uit 78 kaarten met afbeeldingen vol symbolen, die staan voor oude wijsheden.

Er zijn 22 kaarten van Grote Arcana en 56 kaarten van de kleine Arcana. Arcanum betekent geheim. De kaarten van de Grote Arcana gaan over grote geheimen. Ze gaan over  levensfases van de mens , iedereen herkent ze. Tarot is een beeldtaal vol met symbolen. De symbolen helpen mij contact te maken met wat ik zie en voel. Symbolen hebben een emotionele betekenis. Dat wordt weer resonantie genoemd. Resonantie is de emotie of herkenning door het symbool en hierdoor kan ik makkelijker jouw vertaling maken.


Hoe ga ik te werk?

Allereerst kijk ik naar wat jij wilt weten, meestal doe ik een algemene legging en kijk ik wat ik via de algemene legging doorkrijg. Je mag als ik de kaarten heb neergelegd dan 6 kaarten pakken. Belangrijk is dat jij je concentreert op hetgeen wat jij wilt weten. Daarna gaan we nog 3x verder met 3x 6 kaarten om zo dichter bij de antwoorden te komen die ik van boven door krijg. Ik gebruik de Tarotkaarten dus als hulpmiddel voor mijn heldervoelendheid.


Wat levert een Tarot-reading je op?

Een Reading levert je meer inzichten op over de situatie waar jij je in bevindt. Het geeft je handvatten om je levenspad verder te bewandelen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Een Tarot reading helpt jou, jezelf en anderen beter te leren begrijpen, waardoor je persoonlijke beslissingen kunt aanpassen.