Gezichtsbehandelingen


Wat is huidverzorging?

Wanneer we de tekorten in de huid aan willen vullen, spreken we van huidverzorging. Bijvoorbeeld: uw huid is droog en u gaat zorgen dat dit beter aanvoelt.

 

We zullen dan de huid een handje moeten helpen met de juiste behandel methoden en verzorgingsproducten.

Ik kan u hierbij helpen. Na een huidanalyse zal ik u mijn advies geven. Bij een behandelplan hoort altijd een goede thuisverzorging van de huid. Hoe u uw huid thuis moet behandelen leg ik u uitgebreid uit.

 

Een droge huid is vaak wat trekkerig, vooral na het douchen, vertoont fijne droogtelijntje en soms wat schilfers. Moisturizers worden snel opgenomen door dit huidtype. De droge huid heeft vaak ook kleine poriën.

 

De vette huid , heeft vaak grovere poriën en kan mee-eters hebben - vooral in de T-zone (voorhoofd, neus en kin). Een vette huid wordt veroorzaakt door een verhoogde talgproductie, heeft de neiging te glimmen.

 

Een gecombineerde of gemengde huid heeft droge en vette delen. Vaak zijn de wangen, maar ook het gebied rond de ogen droog en trekkerig. Tegelijkertijd is de huid van de neus, kin en voorhoofd vetter en soms ook onrustiger dan normaal.

 

Wat is dan huidverbetering?

Huidverbetering is uw huid in een betere conditie brengen. Dit kan met gezichtsbehandelingen, peelingen en producten allemaal afgestemd op uw huid.

 

Onderliggende huidproblemen zoals ouderdomsvlekken, rosacea (eczeem), acne, pigmentvlekken en grove poriën worden met huidverzorging niet opgelost. Dit gebeurt enkel bij huidverbetering. De specialistische behandelingen zijn dan gericht op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van uw huid.

Bij huidverbetering worden verfijnde ingrediënten gebruikt in een hogere concentratie. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beïnvloed.

De effecten van deze behandelingen zijn vaak verbluffend.

 

Als u extra informatie wilt over de onderstaande huidproblemen neem dan contact met mij op!

  • Acne
  • Couperose
  • Gerstekorrels
  • Littekens
  • Pigmentatieproblemen
  • Rokershuid
  • RosaceaReinigende behandeling

oppervlakte- en dieptereiniging (scrub of enzymepeeling) masker en afsluitende crème en natuurlijk een heerlijk kopje thee of koffie

Prijs

€ 25,00 (duur 30 min.)


Relax behandeling

reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker afgestemd op je huidtype en afsluiten met verzorgende crème en natuurlijk een heerlijk kopje thee of koffie.

Prijs

€ 35,00 (duur 40 min.)

Meerprijs ampul afgestemd op je huidtype € 6,00


Acné behandeling

dubbele reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, kalmerend masker, HC9 Colour Light-Therapy en afsluiten met verzorgende crème en natuurlijk een heerlijk kopje thee of koffie  

Prijs

€ 30,00 (duur 60 min.)

 


Droomreis behandeling

reiniging, huidanalyse, peeling, microdermabrasie, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauw modelleren en verven, masker afgestemd op je huidtype, klassieke massage, Meso of HC7/HC8, wimpers verven en afsluiten met verzorgende crème en natuurlijk een heerlijk kopje thee of koffie

Prijs

€70,00 (duur 90 min) 
Meerprijs ampul afgestemd op je huidtype € 6,00


Facial Bindweefselmassage

reiniging, peeling, bindweefselmassage, masker afgestemd op je huidtype , afsluiten met verzorgende crème en natuurlijk een heerlijk kopje thee of koffie

Prijs

€75,00 (duur 60 min) 

Aanvullen Color light Therapie voor een nog betere werking € 5,00


Salon Colorfull Compleet

dubbele reiniging, huidanalyse, dermaplanning, peeling, De Rezenerate Nano Facial, bindweefselmassage, wenkbrauw modelleren, verven wimpers, masker afgestemd op je huidtype afsluitend de HC8/ HC9 Colour-Light-Therapy en natuurlijk een heerlijk kopje thee of koffie

Prijs

€80,00 (duur120 min)
Meerprijs ampul afgestemd op je huidtype € 6,00


Micro-Needling behandeling/BB Glow

reinigen, peeling, desinfectie van de huid, micro needling, herstellend masker en eventueel de HC9 Colour-Light, afsluiten met verzorgende crème en SPF50 en natuurlijk een heerlijk kopje thee of koffie  

Prijs

€99,00 (duur 60 min)
Aanvullen Color light Therapie voor een nog betere werking € 5,00Aanvullende behandelingen bij te boeken. (In de Droomreis en Dermaplaning behandeling zit wenkbrauwen epileren verven, wimpers verven bij de prijs inbegrepen).