Gezichtsbehandelingen


Wat is huidverzorging?

Wanneer we de tekorten in de huid aan willen vullen, spreken we van huidverzorging. Bijvoorbeeld: uw huid is droog en u gaat zorgen dat dit beter aanvoelt.

 

We zullen dan de huid een handje moeten helpen met de juiste behandel methoden en verzorgingsproducten.

Ik kan u hierbij helpen. Na een huidanalyse zal ik u mijn advies geven. Bij een behandelplan hoort altijd een goede thuisverzorging van de huid. Hoe u uw huid thuis moet behandelen leg ik u uitgebreid uit.

 

Een droge huid is vaak wat trekkerig, vooral na het douchen, vertoont fijne droogtelijntje en soms wat schilfers. Moisturizers worden snel opgenomen door dit huidtype. De droge huid heeft vaak ook kleine poriën.

 

De vette huid , heeft vaak grovere poriën en kan mee-eters hebben - vooral in de T-zone (voorhoofd, neus en kin). Een vette huid wordt veroorzaakt door een verhoogde talgproductie, heeft de neiging te glimmen.

 

Een gecombineerde of gemengde huid heeft droge en vette delen. Vaak zijn de wangen, maar ook het gebied rond de ogen droog en trekkerig. Tegelijkertijd is de huid van de neus, kin en voorhoofd vetter en soms ook onrustiger dan normaal.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Wat is dan huidverbetering?

Huidverbetering is uw huid in een betere conditie brengen. Dit kan met gezichtsbehandelingen, peelingen en producten allemaal afgestemd op uw huid.

 

Onderliggende huidproblemen zoals ouderdomsvlekken, rosacea (eczeem), acne, pigmentvlekken en grove poriën worden met huidverzorging niet opgelost. Dit gebeurt enkel bij huidverbetering. De specialistische behandelingen zijn dan gericht op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van uw huid.

Bij huidverbetering worden verfijnde ingrediënten gebruikt in een hogere concentratie. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beïnvloed.

De effecten van deze behandelingen zijn vaak verbluffend.

 

Als u extra informatie wilt over de onderstaande huidproblemen neem dan contact met mij op!

  • Acne
  • Couperose
  • Gerstekorrels
  • Littekens
  • Pigmentnatieproblemen
  • Rokershuid
  • RosaceaSoort behandeling Prijs

Reinigende behandeling

Oppervlakte- en dieptereiniging (scrub of enzymepeeling) masker en afsluitende crème

en natuurlijk een heerlijk kopje thee of koffie

 

      30,00

Relax behandeling

Dubbele reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, met een massage wordt het masker in uw huid gemasseerd en afsluiten met een verzorgende crème, daarna wordt een lichte Minerale make-up van Bellapierre opgebracht. 

35,00

Acné behandeling

Dubbele reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, PSC behandeling, kalmerend masker, HC9 Colour Light-Therapy en afsluiten met verzorgende crème.

30,00

Droomreis behandeling

Reiniging, huidanalyse, peeling, Microdermabrasie, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauw modelleren en verven, masker afgestemd op je huidtype, klassieke massage, Meso of HC7/HC8, wimpers verven en afsluiten met verzorgende crème.

 

60,00

Salon Colorfull Compleet

Dubbele reiniging, huidanalyse, dermaplanning, peeling, De Rezenerate Nano Facial, bindweefselmassage, wenkbrauw modelleren, verven wimpers, masker afgestemd op je huidtype afsluitend de HC8/ HC9 Colour-Light-Therapy

70,00

Micro-Needling behandeling/BB Glow

Dubbele reiniging, peeling, desinfectie van de huid, micro needling, herstellend masker en eventueel de HC9 Colour-Light, afsluiten met speciale Huyaluron en SPF 50.

80,00

Make-up behandeling Bellápierre

De make-up & advies behandeling is prima te combineren met losse behandelingen, huidverbeterende behandelingen en huidverzorgende behandelingen. 

 

De producten

Klapp Cosmetics en Make-up van Bellápierre.

 

Een make-up & advies behandeling van 60 minuten boek je voor € 45,50 nu, normaal €50,00. Bij aanschaf van Bellápierre producten van een minimaal bedrag wordt een nader te bepalen korting gegeven op de behandelkosten.

 

Een make-up & advies behandeling bij Salon Colorfull is voor iedereen die alle ins en outs wilt weten omtrent het zelf aanbrengen van een goede make-up.

 

Welke producten zijn goed voor de huid en waarom? Wat zijn de nieuwste trends? Welke make-up is passend bij mij als persoon? Al deze vragen zullen tijdens de behandeling beantwoord worden. De make-up wordt stap voor stap aangebracht en toegelicht. Een handige thuiswijzer zorgt ervoor dat tips en tricks toegankelijk blijven.  Info ook op http://www.bellapierre-shop.nl

 

De stappen

- Huidanalyse , basis reiniging en advies

- Aanbrengen serum, ampul en crème

- Make-up

- Afsluiting