De beste voorbereiding op het feestseizoen: facials

De beste voorbereiding op het feestseizoen: facials

Misschien kijk jij er ook wel enorm naar uit: eindelijk jezelf lekker in de watten leggen en er op je best uitzien. Na een lange periode van beperkingen heb je zin om dit feestseizoen er alles uit te halen. Je verdient het om lekker uit te pakken! Om op je best voor de dag te komen, is het belangrijk om een beetje lief te zijn voor jezelf. Belangrijk daarbij is om even de tijd voor jezelf te nemen en helemaal tot ontspanning te komen. Daar wordt ook je huid blij van.

facials

Jezelf verwennen

Facials zijn bij uitstek een goede manier om je huid te verzorgen én te ontspannen. Sabine Grootjes van Salon Colorfull vertelt er met enthousiasme over. ‘Een facial is een uitstekende manier om jezelf te verwennen. Met de speciale Droomreisbehandeling kom je heerlijk tot rust en ben je even helemaal weg!’

Een mooie voorbereiding

De facial zorgt er bovendien voor dat je huid in balans wordt gebracht, wat een mooie voorbereiding is op alle kerstborrels, uitgebreide diners en gezellige huisfeestjes. Sabine: ‘Tijdens de behandeling kan ik een huidanalyse uitvoeren en op basis daarvan de producten afstemmen. Dat geeft je huid ook nog eens een heerlijke oppepper!’

Wees zuinig op je huid, je hebt er maar één!

Sabine Grootjes is gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ze is gespecialiseerd in huidverbetering. Daarnaast geeft ze ook healingen. Ze vertelt: ‘Ik vind het belangrijk dat iedere klant kan genieten van een heerlijke, rustige behandeling. Tijd voor jezelf en even geen stress. Kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht staan centraal, waar je ook voor komt. Ik volg de nieuwste ontwikkelingen en neem geregeld deel aan trainingen, zodat we samen het beste uit jouw huid kunnen blijven halen. Je hebt maar één huid en daar moet je zuinig op zijn!’

Tip van de specialist

Ga voor een fantastische oogopslag met de nieuwe waterproof wenkbrauwpoeder van Chelsea Beautique. Voor iedereen is er een passende kleur. Bij Salon Colorfull krijg je nu 25% korting!

Ervaringen

Sabine heeft mij echt geholpen met mijn huid. Ik heb voor een korte periode de Mirena spiraal gehad waardoor ik enorme acne kreeg dat had ik nog nooit eerder gehad. Na een paar behandeling bij Sabine ziet mij huid er weer zoals ouds uit. Ze ik vakkundig, en gastvrij je voelt je snel fijn in de salon. Het is zeker een aanrader.

- Shirley

Samen met mn zusje zo heeeerlijk verwend! Volop aandacht en altijd gezellig!! Sabrina is heerlijk authentiek en daardoor voel je je snel thuis. Zeker een aanrader!!

- Diana en Bianca Spoelder

Een hele fijne middag gehad bij Sabine. Ik mocht een fijne dermaplaning behandeling ontvangen. Van een doffe, vale huid naar een mooie stralend gezicht. Zo ontzettend blij mee. Dankjewel Sabine voor de gastvrijheid en je behandeling.

- Desi

Klaar om een van mijn behandelingen te proberen?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een van mijn behandelingen.