OXYGENEO BEHANDELING. De OxyGeneo behandeling is een anti-agingbehandeling waarbij je de beste resultaten krijgt in een zo kort mogelijke tijd. DeOxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende werking van microdermabrasie en fruitzuurpeeling met zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling.


 

Microdermabrasie 2.0 met de Oxygeneo

Wellicht ken je de microdermabrasie behandeling wel. Dit behandelsysteem maakt gebruik van kristallen of een diamantenkop om de dode huidcellenlaag af te slijpen. De Oxygeneo is anders en verwijdert niet alleen dode huidcellen, maar zorgt ook dat er zuurstofrijk bloed naar de huid wordt getransporteerd. Resultaat: Een stralende en frisse huid!

 

Hoe werkt het?

De Oxygeneo technologie is een huidvernieuwende microdermabrasie behandeling die gelijktijdig 3 verschillende acties uitvoert in een gezichtsbehandeling.

• Exfoliatie van de bovenste huidlaag

• Insluizen van intensieve revitaliserende werkstoffen

• Zuurstofvoorziening van de huid van binnenuit

 

Deze combinatie verbetert de textuur van de huid en geeft een stralende en gezonde teint.

Na de behandeling voel je het verschil direct aan de huid.

 

Hoe vaak?

Voor duurzame lange termijn resultaten wordt er een kuur van 4-6 behandelingen geadviseerd. Voordat we een kuur gaan starten met de Oxygeneo nemen we met een intake altijd door wat jouw wensen zijn, hoe de huidconditie is en maken we een op maat gemaakte stappenplan.

Voor wie?

De OxyGeneo behandeling is geschikt voor iedere leeftijd en ieder huidtype, mensen die meer willen met hun huid, willen stralen tijdens een feestje, vervelende huidproblemen willen aanpakken zoals acne of rosacea, de grove poriën willen verminderen of de huidtextuur willen verbeteren, de huid willen verjongen, echt anti-aging willen.


Voor en Na foto