Hot Stone MassageWat is Hot Stone Massage?

 Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen. De 'hitte' en de druk dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.


Hoe ga ik te werk?

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd - meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste. 

 

Tijdens een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd en gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie  en ontgifting. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het interne lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer terug in balans. Aansluitend zal ik gebruik maken van de Tibetaanse klankschalen om het geheel compleet te maken. 


Wat kost een Hot Stone Massage?

50 Euro