Aanvullende BehandelingenEpileren wenkbrauwen

Verven wenkbrauwen

Epileren en verven wenkbrauwen

Verven wimpers

Epileren en verven wimpers en wenkbrauwen met Henna

Healing Reading

Hypnose sessie (gemiddeld 2 uur)

€ 12,50

€ 9,00

€ 16,50

€ 9,00

€ 25,00

 

 €40,00                                       

 

€125,00 

 Botox en Fillers

Botox en Fillers; Wat is het verschil?

 

Vaak hoor je nog wel eens de termen door elkaar gebruikt worden. Om het verschil te verduidelijken wij de beide middelen die gebruikt worden door een arts om rimpels te verminderen.

Over het algemeen wordt Botox gebruikt op de bovenste helft van het gezicht; de kraaienpootjes, de fronsrimpels en de horizontale rimpels op het voorhoofd. Botuline Toxine A verbreekt de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier. De spier kan zich hierdoor niet meer samentrekken. Na verloop van tijd komt deze overdracht van de zenuw naar de spier weer tot stand. De werking van Botuline Toxine A wordt in het algemeen na enkele behandelingen langer. Een heel klein percentage van de mensen is allergisch voor Botuline Toxine A, dat is niet schadelijk maar dan werkt het gewoonweg niet.

 

Fillers zijn middelen met als hoofdbestanddeel Hyaluronzuur, die met name in het onderste deel van het gezicht worden toegepast om de rimpel op te vullen. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor, maar als filler toegediend is de stof synthetisch nagemaakt. Het Hyaluronzuur wordt door het lichaam afgebroken. Er bestaan verschillende diktes Hyaluronzuur die elk hun eigen toepassing hebben. De dikte van het materiaal en de plaats van de rimpel (i.v.m. de beweging, de mimiek op die locatie) bepalen hoe snel het materiaal worden afgebroken. Permanente fillers worden tegenwoordig niet meer gebruikt. Daar deze nu bij wet verboden zijn.

Cosmetisch Arts | Peter Driessen

 

Bij Salon Colorfull werk ik samen met Peter Driessen, een zeer ervaren cosmetisch arts, lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) sinds 4 april 2006 en sinds 1 juli 2019 erkend cosmetisch arts KNMG.

 

Na zijn artsenstudie heeft dr. Driessen zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Dr. Driessen probeert in de behandeling samen met jou tot het best gewenste resultaat te komen. Zijn doel is: met zo klein mogelijke correcties, een zo groot mogelijk effect te bereiken. Soms kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Dit wordt in overleg met jou bepaald. Mocht de behandeling buiten zijn deskundigheid gaan dan geeft hij dat eerlijk aan.

 

Intake

Tijdens het eerste gesprek vindt er een uitgebreide kennismaking plaats. Dr. Driessen zal met je bespreken wat je wensen zijn en zal eerlijk en duidelijk zijn in wat de mogelijkheden zijn.

De intake is gratis en vrijblijvend. Je bent niet verplicht om hierna een behandeling aan te gaan. Wij vinden het erg belangrijk dat je goed nadenkt over de informatie zodat je een weloverwogen besluit neemt.

 

Behandeling

Voor – en tijdens de behandeling wordt er steeds met je overleg gepleegd, zodat er een esthetisch verantwoord resultaat wordt behaald, waar zowel jij als de arts  tevreden over zijn. Er wordt rekening gehouden met het huidtype, soort rimpel/huiddefect en de wensen van de cliënt. Ook wordt een eventuele voorgeschiedenis van cosmetische behandelingen in aanmerking genomen. De keuze van de middelen is dus altijd gebaseerd op individuele factoren. Alleen als wanneer bij het intakegesprek blijkt dat zijn behandelingen een  goede keuze  voor jou zijn gaat hij over tot behandelen. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt.  Eigenlijk moet het niet opvallen dat er behandeld is, alleen dat iemand er goed uitziet.

“Je natuurlijke schoonheid door kleine correcties weer optimaal naar voren laten komen, geneeskunde die overgaat in geneeskunst.”

 De volgende behandelingen zijn mogelijk;

 • Behandelingen met tijdelijke fillers van de hoogste kwaliteit voor;
 • Rimpelcorrecties in het gelaat
 • Contourverbeteringen van het gelaat
 • Lipvergroting cq modellering
 • Behandelingen met Botulinum ToxineA voor;
 • Rimpelcorrecties in het gelaat
 • Vermindering van hoofdpijn
 • Overmatig zweten van oksels en handen
 • Gratis advisering en eventueel doorverwijzing.
 • De meest voorkomende behandelingen en gemiddelde kosten per behandelsessie voor rimpelopvulling;
 • Verticale frons opvullen € 100,= tot € 200,=
 • Neuslippenlijnen € 200,= tot € 450,=
 • Mondhoeken (marionetlijnen) € 200,= tot € 450,=
 • Kaaklijn bijwerken             € 150,= tot € 300,=
 • Vergroten jukbeenderen € 300,= tot € 500,=
 • Opvullen wangen € 300,= tot € 500,=
 • Liplijntjes € 50,=. tot  € 200,=
 • Lipvergroting € 100,= tot € 300,= per lip
 • Traangootjes € 250,= tot € 500,=

 

Natuurlijk zijn er nog meer behandelingen mogelijk. De bovenstaande zijn slechts de meest voorkomende.

N.B.

Hier  geldt dat een totale behandeling met hyaluronzuur vaak uit een aantal sessies bestaat en dat het resultaat vaak niet na 1 sessie te beoordelen is. Ook hangt de prijs samen met vraiaties in lengte en diepte van de correctie, daar deze van invloed zijn op de hoeveelheid benodigd materiaal. Er wordt gewerkt met middeln van zéér hoge kwaliteit en daar hangt uiteraard ook een bijpassend prijskaartje aan. We stunten niet met middelen dus ook niet met prijzen.

 

Kijk voor meer informatie op de tab onder aanvullende behandelingen botox en fillers, u wordt dan autuomatisch naar de praktijk van Meneer Driessen toegestuurd.

 

Ben je geïnteresseerd en zou je graag wat meer informatie willen of een afspraak willen maken met dr. Driessen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!